ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για την επιλογή Παυλόπουλου

Καρχιμάκης: Έτσι λοιπόν αθωώθηκε η καταστροφική εξαετία Καραμανλή

Κατακεραυνώνει την επιλογή Παυλόπουλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αλλά και στέλεχος του Κινήματος Σοσιαλιστών Δημοκρατών, Μιχάλης Καρχιμάκης.  

Όπως έγραψε μάλιστα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

«Έτσι λοιπόν αθωώθηκε η καταστροφική εξαετία Καραμανλή ..της φαυλότητας των σκανδάλων της διαφθοράς της…».

karxi

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΝΒ 1:36 18/02/2015

    «Όσο καθαρό νερό κι αν ρίξεις σε ένα βόθρο , τα σκατά θα παραμείνουν ΣΚΑΤΑ».
    ========================================
    Ο Αξέχαστος Γάννης Βούλτεψης , που από αντάρτης ‘’κατάντησε’’ εκπρόσωπος τύπου του Μητσοτάκη, όταν ήθελε να ξεφύγει από δύσκολες πολιτικές ερωτήσεις που ήθελαν να τον τοποθετήσουν πολιτικά, έλεγε το εξής αμίμητο:
    «Εγώ είμαι.. Βασιλοκομμουνιστής «.
    Τώρα, περιμένουμε απάντηση σε άλλη μια φράση του Γιάννη Βούλτεψη, που ήθελε να εξηγήσει γιατί τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς, το έλεγε πιο εκφραστικά και ..αποδοτικά. : «Όσο καθαρό νερό κι αν ρίξεις σε ένα βόθρο, τα σκατά θα παραμείνουν ΣΚΑΤΑ».
    Η Πατρίδα μας, βρίσκεται σε κίνδυνο από τους φονιάδες της Δημοκρατίας.
    Οι τελευταίες δε αφύσικες παραπολιτικές και παρά φύσει συνευρέσεις ακροδεξιών και ακροαριστερών, του Πάνου και του Άλεξις, επιβεβαιώνουν απόλυτα, τον μακαρίτη Βούλτεψη, τον άνθρωπο όλων των εποχών και όλων των γραφείων.
    Δύο ορφανοί’’ βιβλιαρίων εργασίας, μάρτυρες της άδικης ζωής, αγουροξυπνημένοι λάτρεις της απροσπέλαστης αστακοφαγίας , ένωσαν τις δυνάμεις τους για να μας σώσουν.
    Μεγάλωσαν χωρίς όνειρα, μεγάλωσαν χωρίς άγχος, μεγάλωσαν χωρίς να ξυπνήσουν νωρίς το πρωί, μεγάλωσαν μασουλώντας τα ..εθνικοπροικώα των ‘’μπαμπάδων τους΄΄.
    Σήμερα , ξεπουλάνε τους Έλληνες χωρίς ίχνος σεβασμού και εντροπής,αφού πρώτα κατέστρεψαν επί τρία χρόνια τα πάντα στο πέρασμά τους…
    ΠΡΑΓΜΑΤΙ ! Όσο καθαρό νερό κι αν ρίξεις σε ένα βόθρο ……

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.