Neo

Κριτική από τα …αριστερά επιχειρεί το ΠΑΣΟΚ 

Για «απαράδεκτη καθυστέρηση» στην έκδοση της προκήρυξης για την κοινωφελή εργασία μιλούν στο ΠΑΣΟΚ, με δύο βουλευτές μάλιστα, έναν μήνα μετά τις εκλογές να καταθέτουν σχετική ερώτηση στον υπουργό Εργασίας Πάνο Σκουρλέτη.

Θυμίζοντας ότι η προκήρυξη για 52.000 συμβάσεις κοινωφελούς εργασίας ήταν έτοιμη από πριν τις εκλογές και μάλιστα με την έγκριση του ΑΣΕΠ, Γιάννης  Δριβελέγκας και Βασίλης Κεγκέρογλου ασκούν κριτική από τα …αριστερά, επικαλούμενοι την ανεργία χιλιάδων οικογενειών και ζητώντας να μάθουν για ποιον λόγο η αρμόδια Αναπληρώτρια υπουργός έχει ‘φρενάρει’ την έκδοσή της. Υποστηρίζοντας μάλιστα ότι με προφορική εντολή της ίδιας της κ.Ράνιας Αντωνοπούλου δεν επιτρέπεται η σχετική έκδοση, την …προσπερνούν, ρωτώντας τον υπουργό Εργασίας αν προτίθεται να δώσει οδηγίες προς τον ΟΑΕΔ για την άμεση έκδοση της έτοιμης προκήρυξης.

Και εδώ που τα λέμε, πιστεύει ή δεν πιστεύει κανείς στην πολιτική της κοινωφελούς εργασίας, το να βρουν έστω και προσωρινή δουλειά 52.000 άνεργοι, δεν είναι και μικρό κίνητρο για να δώσει κανείς το “ok”…

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. l.l.grigoriu 15:17 27/02/2015

    o Δριβελεγκας ,(ερωτημα) ειναι ο κομματαρχης του Ακη ,στη Χαλκιδικη ?? η ειναι συνωνυμια??ΟΨΙΜΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ειναι σιγουρα

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.