Neo

Νέα επίθεση στη Ζωή…

Το τι αγαπιούνται Ευάγγελος Βενιζέλος και Ζωή Κωνσταντοπούλου, έχει φανεί από την προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο, όταν η δεύτερη ως βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ακόμα απηύθυνε ως και ερώτηση διάρκειας 25 λεπτών στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στο πλαίσιο κοινοβουλευτικής επιτροπής, αμφισβητώντας στην συνέχεια το σημείωμα για ιατρικούς λόγους που του ενεχείρισε συνεργάτης του.

Τώρα όμως, η σχέση αυτή …κλιμακώνεται. Σε σειρά επιθέσεων του ΠΑΣΟΚ απέναντι στη νέα Πρόεδρο της Βουλής, ήρθε να προστεθεί το καυστικό σχόλιο του Ευάγγελου Βενιζέλου επί της διαβεβαίωσής της –απαντώντας στον ίδιο- ότι αυτή η Βουλή δεν ψηφίζει μνημόνια. «Αυτό ήταν μια τραγική δήλωση, γιατί η κυρία Κωνσταντοπούλου δεν εκφράζει την πολιτική της κυβέρνησης. Είναι μια ουδέτερη Πρόεδρος», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, καταλογίζοντάς της αντίθετα ότι «ηγείται της εσωκομματικής αντιπολίτευσης στο ΣΥΡΙΖΑ με την  ιδιότητα του Προέδρου της Βουλής και απαντά υπό την ιδιότητα της εσωκομματικής αντιπολίτευσης από την έδρα του Προέδρου».

Βαριές κατηγορίες, στις οποίες ελπίζουμε να μην απαντήσει η κ.Κωνσταντοπούλου. Διότι έτσι και θελήσει να ‘σηκώσει το γάντι’, και με δεδομένους τους ‘εκρηκτικούς’ χαρακτήρες των δύο πολιτικών προσώπων, τότε θα καταλάβουμε όλοι τι εννοούσε ο Πάνος Καμμένος επικαλούμενος το …Κούγκι.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.