ΚΟΣΜΟΣ

Χάρη σε μία απίστευτη σύμπτωση

Νοτιοαφρικανή συνάντησε και πάλι την οικογένειά της 17 χρόνια μετά την απαγωγή της

Μια νεαρή Νοτιοαφρικανή, που απήχθη όταν ήταν μωρό, εντοπίστηκε από την οικογένειά της 17 ολόκληρα χρόνια αργότερα, χάρη σε μια απίστευτη σύμπτωση, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Στις αρχές Ιανουαρίου μαθητές ενός σχολείου στο Κέιπ Τάουν παρατήρησαν την εκπληκτική ομοιότητα μεταξύ της έφηβης και μιας άλλης μαθήτριας που φοιτούσε στο ίδιο σχολείο, μικρότερης ηλικίας από εκείνη.

Τα δύο κορίτσια υποβλήθηκαν σε τεστ DNA, τα αποτελέσματα των οποίων έδειξαν ότι ήταν αδελφές.

Τη νεαρή Νοτιοαφρικανή είχαν απαγάγει όταν ήταν ακόμη νεογνό από το μαιευτήριο, την ώρα που η μητέρα της είχε αποκοιμηθεί. Ήταν μόλις 3 ημερών, τον Απρίλιο του 1997, μετέδωσαν τα μέσα ενημέρωσης της Νοτίου Αφρικής.

Οι γονείς της, που απέκτησαν κατόπιν άλλα 3 παιδιά, γιόρταζαν κάθε χρόνο τα γενέθλια της χαμένης τους κόρης και δεν είχαν χάσει ποτέ την ελπίδα ότι θα την ξανάβρισκαν μια μέρα.

Η Ζέφανι μεγάλωσε με άλλο όνομα, με άλλους γονείς, χωρίς καν να γνωρίζει ότι δεν ήταν η κόρη τους.

Όταν ωστόσο η μικρή της βιολογική αδελφή, η Κάσιντι Νερς, πήγε στο ίδιο λύκειο με εκείνη στις αρχές Ιανουαρίου, οι συμμαθητές τους εξεπλάγησαν από την εκπληκτική τους ομοιότητα.

Η Κάσιντι προσέγγισε την τελειόφοιτη μαθήτρια και της μίλησε, καθώς δεν έμοιαζε μόνο σε εκείνη αλλά και στους γονείς της, οι οποίοι με τη σειρά τους την κάλεσαν να πιουν έναν καφέ.

Έπειτα κάλεσαν την αστυνομία.

Ο εκπρόσωπος τύπου της επαρχιακής αστυνομίας Αντρέ Τρο ανακοίνωσε ότι μία γυναίκα ηλικίας 50 ετών, που δεν έχει άλλα παιδιά, συνελήφθη.

«Η ύποπτος κατηγορείται για απαγωγή, απάτη και παραβίαση της νομοθεσίας για την προστασία των παιδιών, καθώς δολίως υποστήριζε ότι ήταν η βιολογική μητέρα του παιδιού» εξήγησε η αστυνομία.

«Το κορίτσι που απήχθη βρίσκεται τώρα υπό την προστασία των κοινωνικών υπηρεσιών της επαρχίας του δυτικού Κέιπ Τάουν» προσέθεσε ο ίδιος.

Χωρίς να το γνωρίζει, η οικογένεια Νερς διέμενε σε κοντινή απόσταση από την χαμένη της κόρη.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.