ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε πότε θα βρίσκονται στη γειτονιά σας

Ο Συνήγορος του Πολίτη στη δυτική Αθήνα, για τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης

Τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης στην καθημερινή ζωή σε γειτονιές του δυτικού λεκανοπεδίου Αττικής και της Αθήνας, βάζει στο επίκεντρο της δράσης του ο Συνήγορος του Πολίτη τον Φεβρουάριο, τον Μάρτιο και τον Απρίλιο.

Κλιμάκια της ανεξάρτητης Αρχής θα είναι στη διάθεση των κατοίκων αυτών των περιοχών, για να δεχθούν τις αναφορές τους, να συζητήσουν τα προβλήματά τους και να διερευνήσουν όσα ζητήματα προέκυψαν, λόγω της οικονομικής κρίσης, όπως τα φαινόμενα κοινωνικού αποκλεισμού.

Συγκεκριμένα, κλιμάκια του Συνηγόρου του Πολίτη θα βρίσκονται στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη- Νίκαια, στο παλαιό δημαρχείο Αγίου Ιωάννη Ρέντη (Μπιχάκη 8) και στο Πέραμα, στο δημαρχείο Περάματος (Λεωφόρος Δημοκρατίας 22), από τις 9:00 έως τις 14:00, τις ακόλουθες ημερομηνίες:

Φεβρουάριος

Τρίτη 10, Τετάρτη 11 και Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015.

Τρίτη 17, Τετάρτη 18 και Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015.

Τρίτη 24, Τετάρτη 25 και Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015.

Μάρτιος

Τρίτη 3, Τετάρτη 4 και Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015.

Περαιτέρω στοιχεία για τη δραστηριότητα της Αρχής σε γειτονιές του Δήμου Αθηναίων, τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Τέλος, σημειώνεται ότι αυτή η πρωτοβουλία υποστηρίζεται από το πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου για την Αλληλεγγύη και την Κοινωνική ένταξη στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.