ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Αιχμές του προέδρου της Motorola προς την Apple

«Τα smartphones δε θα έπρεπε να είναι τόσο ακριβά»

«Ένα εξαιρετικό smartphone και μια εξαιρετική ιντερνετική εμπειρία δεν θα έπρεπε να αποτελεί ακριβή πολυτέλεια. Θα έπρεπε να αποτελεί μια απλή επιλογή για όλους», είπε ο πρόεδρος της Motorola Mobility Ρικ Όστερλοχ, απαντώντας στην δηκτική κρητική του κορυφαίου σχεδιαστή της Apple για την επιλογή της εταιρείας του να δώσει την δυνατότητα σε κάθε χρήστη να παραγγείλει το smartphone του όπως το θέλει -συγκεκριμένα, το χρώμα και το φινίρισμα.

Ο Τζόναθαν Άιβι σε σχετική συνέντευξή του στην Μ.Βρετανία με θέμα την βιομηχανική σχεδίαση, αναφέρθηκε, χωρίς να κατονομάσει, στην πολιτική που υιοθέτησε η Motorola τον Αύγουστο του 2013, όταν ακόμα βρισκόταν στα χέρια της Google (τώρα αποτελεί μέρος του ομίλου της Lenovo).

Τότε, η Motorola επανεμφανίστηκε υποσχόμενη ένα τηλέφωνο κατασκευασμένο στα μέτρα του πελάτη -τουλάχιστον όσων ζουν στις ΗΠΑ-, όχι όμως ως προς τα τεχνικά του χαρακτηριστικά ή τις δυνατότητές του όπως έπραξε παλαιότερα η Dell ταράζοντας τα νερά στην βιομηχανία των προσωπικών υπολογιστών.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.