ΚΟΣΜΟΣ

Βρισκόταν σε σχολική εκδρομή

Αγωνία για Ελληνίδα μαθήτρια που έπεσε από το μπαλκόνι ξενοδοχείου στη Ρώμη

Αγωνία για μία 17χρονη Ελληνίδα μαθήτρια, που βρισκόταν στη Ρώμη σε σχολική εκδρομή και έπεσε αργά χθες το βράδυ κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από μπαλκόνι  ξενοδοχείου στην οδό Κριστόφορο Κολόμπο της ιταλικής πρωτεύουσας.

Η μαθήτρια της Γ Λυκείου του 2ου ΓΕΛ Αλεξάνδρειας Ημαθίας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. 

Σύμφωνα με τον διευθυντή του σχολείου Νίκο Κατσιανίδη, που μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, το ατύχημα συνέβη χθες το βράδυ, μετά το δείπνο, όταν τα παιδιά ανέβηκαν στα δωμάτιά τους, στο ξενοδοχείο, προκειμένου να ετοιμάσουν τις βαλίτσες τους, ενόψει της προγραμματισμένης αναχώρησής τους, σήμερα.

Οι γονείς του 17χρονου κοριτσιού έχουν μεταβεί στη Ρώμη, ενώ τα υπόλοιπα παιδιά επιστρέφουν σήμερα, σύμφωνα με το πρόγραμμα.

«Η σκέψη μας αυτή τη στιγμή είναι με τη μαθήτρια και τους γονείς της. Θα διερευνήσουμε στη συνέχεια, υπηρεσιακά, κάτω από ποιες συνθήκες συνέβη το ατύχημα, μιλώντας και με τους καθηγητές, που ήταν συνοδοί στην εκδρομή» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, Χρήστος Σκούπρας..

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.