ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

3-0 την Κέρκυρα

Ακάθεκτος ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός δεν είχε πρόβλημα κόντρα στην Κέρκυρα την οποία κέρδισε 3-0.

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε χωρίς προβλήματα το εμπόδιο της Κέρκυρας. Στο βροχερό Καραϊσκάκη, η ομάδα του Βίτορ Περέιρα νίκησε 3-0 για την 29η αγωνιστική και έκανε ακόμη ένα βήμα για τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου.

Η... σεμνή τελετή τελείωσε από το πρώτο ημίχρονο όταν ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με δύο γκολ διαφορά. Μόλις στο 9ο λεπτό ο Τσόρι Ντομίνγκες βρήκε για ακόμα μία φορά το δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ στο 26' ήταν η σειρά του Μποτία να σκοράρει και να κάνει το 2-0.

Το κρεσέντο των Πειραιωτών συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο. Νωρίς-νωρίς και συγκεκριμένα στο 48' ο Χάρα πρόσθεσε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ διαμορφώνοντας το 3-0.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, αλλά ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει και να δημιουργεί φάσεις για ένα μεγαλύτερο σκορ.
Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία (46' Αφελάι), Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Εντινγκά, Ντοσεβί (55' Μήτρογλου), Ντομίνγκες (62' Μπενίτες), Φορτούνης, Χάρα

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Γκομέζ, Σιόντης, Βενέτης, Μανωλάς, Καρντόσο (79' Μεντής), Κρητικός, Κόντος, Φάμπιο (46' Γεωργακόπουλος), Λεάλ (71' Καϊκούτ), Μαρκόφσκι

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.