ΕΛΛΑΔΑ

Από εισπνοή μονοξειδίου του άνθρακα

Φως στα αίτια της τραγωδίας με την 44χρονη στα Γιάννενα

Σε δηλητηρίαση από εισπνοή μεγάλης ποσότητας μονοξειδίου άνθρακα οφείλεται ο θάνατος της  44χρονης  στην Ανατολή Ιωαννίνων, σύμφωνα με τον καθηγητή Ιατροδικαστικής, Θεόδωρο Βουγιουκλάκη, ο οποίος διενήργησε νεκροψία-νεκροτομή της άτυχης γυναίκας.

Η εισπνοή μονοξειδίου του άνθρακα, είναι η αιτία που και ο πατέρας της, 77 ετών, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση.

Σε αποθήκη δίπλα στο διαμέρισμα, υπάρχει εγκατάσταση υγραερίου για τη θέρμανση της πολυκατοικίας και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο, το μονοξείδιο του άνθρακα να προκλήθηκε από διαρροή.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, νεκρή στο ίδιο διαμέρισμα είχε βρεθεί η μητέρα της 44χρονης, ο θάνατός της όμως αποδόθηκε σε προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, ενώ πιστοποιητικό θανάτου δόθηκε από ιδιώτη γιατρό, χωρίς να γίνει ιατροδικαστική εξέταση. Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, πριν από μία βδομάδα, το ηλικιωμένο ζευγάρι, είχε μεταβεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο με τάσεις λιποθυμίας. Εκεί, υπεβλήθησαν σε εξετάσεις, χωρίς όμως να προκύψει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.