ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έμεινε στο 0-0

Kαλή εμφάνιση, κακό αποτέλεσμα η Εθνική

Αν και κόπιασε πολύ μέσα στο γήπεδο, η Εθνική έμεινε στο 0-0 στη Βουδαπέστη κόντρα στην Ουγγαρία και έχασε και άλλο έδαφος στη μάχη για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2016. Kαλή εμφάνιση πάντως στο ντεμπούτο του Σέρχιο Μαρκαριάν.

 

Mε τον Κυριάκο Παπαδόπουλο σε ρόλο χαφ και τους Χριστοδουλόπουλο και Φετφατζίδη στα πλάγια η Εθνική πήρε από νωρίς τα ηνία του αγώνα και σε καμία περίπτωση δεν ένιωσε να κινδυνεύει από την επιθετική δραστηριότητα των Ούγγρων.

Οσο περνούσαν τα λεπτά, η ομάδα του Σέρχιο Μαρκαριάν κέρδιζε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και έφερνε την αντίπαλό της σε δύσκολη θέση χωρίς όμως να έχει τις καθαρές ευκαιρίες για να σκοράρει.

Αυτές ήρθαν στο διάστημα 45'-65' που ήταν και το καλύτερο της Εθνικής στο ματς. Η Ελλάδα πίεσε ασφυκτικά, είχε συντριπτικά ποσοστά κατοχής της μπάλας και έφτασε τουλάχιστον τέσσερις φορές κοντά στο γκολ το οποίο όμως δεν ήρθε.

Μετά το 70' οι Ούγγροι κατόρθωσαν να ισορροπήσουν κάπως και να ανακόψουν την επιθετικότητα της Εθνικής και μάλιστα προς το τέλος λίγο έλειψε να κάνουν τη ζημιά κόντρα στη ροή του αγώνα μ' ένα σουτ του Πίντερ. Αφού γλίτωσαν το σοκ, οι Ελληνες βγήκαν μαζικά μπροστά για να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ, στάθηκαν όμως άτυχοι στη φάση του 88' όταν το σουτ του Κατσουράνη κατέληξε στα χέρια του Κίραλι. 

Ουγγαρία: Κιράλι, Καντάρ, Φιόλα, Γιούχας, Λεάντρο, Ελέκ (70' Πίντερ), Τζούτζακ, Τόζερ, Στιέμπερ, Γκέρα, Σαλάι (68' Νίκολιτς)

Ελλάδα: Καρνέζης, Σταφυλίδης, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Κονέ (77' Κατσουράνης), Χριστοδουλόπουλος (69' Φορτούνης), Φετφατζίδης (77' Γιαννιώτας), Σάμαρης, Αθανασιάδης

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.