ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Κυπριακή πίτα με λούντζα και χαλούμι

Yλικά
2 κυπριακές πίτες
2 ντομάτες
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
6 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα
4 φέτες χαλούμι
6 φέτες λούντζα
λίγο ελαιόλαδο
λίγο μαϊντανό
λίγο δυόσμο
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Eκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τις ντομάτες και τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα ανακατεύουμε μαζί σε μπολ. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τον μαϊντανό και τον δυόσμο, επίσης ψιλοκομμένους. Ψήνουμε ελαφρά το χαλούμι. Στη συνέχεια, ανοίγουμε κάθε πίτα σαν «τσέπη» και τη γεμίζουμε με τη σαλάτα ντομάτας, τα αγγουράκια τουρσί, το ψημένο χαλούμι και τις φέτες λούντζας λεπτοκομμένες. Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με πατάτες τηγανητές.

Πηγή : www.thecookbook.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.