ΚΟΣΜΟΣ

Λόγω διαρροής φυσικού αερίου - Σοβαρά τραυματίες

Κόλαση φωτιάς με κατάρρευση δύο κτιρίων στο Μανχάταν

Τουλάχιστον 12 πολίτες τραυματίστηκαν, τέσσερις φαίνεται να είναι σοβαρά, έπειτα από δυνατή έκρηξη που κατά πάσα πιθανότητα προέκυψε από διαρροή φυσικού αερίου στο Μανχάταν (περιοχή East Village, στην Second Avenue) της Νέας Υόρκης. Από τη μεγάλη πυρκαγιά που ακολούθησε κατέρρευσαν δύο κτίρια, ενώ σε άσχημη κατάσταση βρίσκονται άλλα δύο. Οι εκατοντάδες πυροσβέστες προσπαθούν να σβήσουν τις εστίες της φωτιάς.

Μεταξύ των σοβαρά τραυματιών οι δύο φέρουν εκτεταμένα εγκαύματα από την πυρκαγιά ενώ ένας τρίτος σοβαρά τραύματα από την αρχική έκρηξη.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της πυροσβεστικής υπηρεσίας, περισσότεροι από 250 πυροσβέστες με δεκάδες οχήματα εξακολουθούν να αγωνίζονται να ελέγξουν την κατάσταση στην περιοχή του Ίστ Βίλατζ στο Μανχάταν. Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής δύο κτίρια, στους αριθμούς 121 και 123 στην Second Avenue, κατέρρευσαν εντελώς και άλλα δύο έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές.

ny

Η πυροσβεστική υπηρεσία διευκρίνισε ότι επρόκειτο για μια πυρκαγιά μεγάλης σοβαρότητας, χαρακτηρίζοντάς την «seven-alarm fire», κάτι που αφήνει να εννοηθεί ότι κλήθηκαν τουλάχιστον επτά σταθμοί για να βοηθήσουν στις επιχειρήσεις κατάσβεσης.

ny3

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάσιο η αρχική έκρηξη προκλήθηκε από εργασίες σε αγωγούς ύδρευσης και φυσικού αερίου που περνάνε στη λεωφόρο μπροστά από τα κτίρια που κατέρρευσαν

Την περασμένη χρονιά, μια έκρηξη που οφειλόταν σε διαρροή αερίου στοίχισε τη ζωή σε οκτώ ανθρώπους στη συνοικία Χάρλεμ της Νέας Υόρκης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.