ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση του Κινήματος στην Έλενα Παναρίτη

Να δώσει στοιχεία, αλλιώς είναι κοινή συκοφάντης…

Σφοδρή επίθεση στην πρώην βουλευτή Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ επί προεδρίας Γιώργου Παπανδρέου και νυν συμβούλου του Γιάνη Βαρουφάκη στο υπουργείο Οικονομικών, εξαπολύει το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Αφορμή, οι διαρροές εν είδει «αποκαλύψεων» που ήθελαν νομοσχέδια να αποστέλλονται στη γερμανική κυβέρνηση για έγκριση ή και συγγραφή. «Στοιχεία δεν ακούσαμε. Δεν είδαμε. Ρωτάμε λοιπόν: Ποια νομοσχέδια εστάλησαν και πότε ακριβώς στο Γερμανικό Υπουργείο Οικονομικών πριν ή μετά από τη συμφωνία με τους θεσμικούς δανειστές;», σημειώνουν οι συντάκτες της σχετικής ανακοίνωσης εκ μέρους του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, αναμένοντας απάντηση. Σημειώνουν δε με νόημα πως όσο η κ. Παναρίτη δεν παρέχει συγκεκριμένα στοιχεία, παραμένει έκθετη και ‘φλερτάρει’ με το πνεύμα που διακατέχει τον κοινό συκοφάντη…

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΛΙΠΟΤΑΧΤΗΣΕ …..
    ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΧΙ@@@ΔΙΑ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ !!!!!!!

    Παρέλαβε μια χώρα ΗΔΗ χρεοκοπημένη με ένα δημόσιο χρέος 300 δις ευρώ, με ένα έλλειμμα 36 δις .ευρώ ή 16 % του ΑΕΠ , με ένα χρέος –διαφορά εμπορικού ισοζυγίου, που υπερέβαινε τα 24 Δις ευρώ.
    Με 865.000 χιλιάδες ΑΧΡΗΣΤΕΣ
    κομματικές προσλήψεις, και ΜΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ μοναδική στην ιστορία της πατρίδας μας.
    ΜΕ ένα παγκόσμιο σύστημα
    που ΑΡΝΙΟΤΑΝ μονολεκτικά να μας δανείσει, κι όταν το ‘’έκανε’’ τα επιτόκια δανεισμού ήταν σκέτος θάνατος !!! Κι όμως ο πρωθυπουργός του 44%, δεν λιποτάχτησε.
    Δεν προσέφυγε σε εκλογές
    που θα ΕΣΩΖΑΝ πολιτικά τον ίδιο και το Πασόκ, αλλά θα οδηγούσαν τη χώρα σε ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ χρεοκοπία! Αγωνίστηκε και ΚΑΤΑΦΕΡΕ
    να ενεργοποιήσει όλους τους μηχανισμούς αλληλεγγύης του συστήματος προστασίας των μελών της Ε.Ε.
    Έσωσε την Ελλάδα,
    και αγωνίζεται από οποιαδήποτε θέση και σε όλο τον κόσμο για την συνέχεια, που θα αναμορφώσει την Ελλάδα, και θα μπορέσουν τα παιδιά μας να ζήσουν τη γη των προγόνων μας.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.