ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΕΡΤ στο επίκεντρο της κόντρας

Μαξίμου: Θα περιμέναμε μια κουβέντα συγγνώμης για το μαύρο στην ΕΡΤ - Η ανακοίνωση της ΝΔ

Κυβερνητικοί κύκλοι σχολιάζοντας την ανακοίνωση της Ν.Δ για την ΕΡΤ επισήμαναν ότι «θα περιμέναμε μια κουβέντα συγγνώμης και αυτοκριτικής για το «μαύρο» στην ΕΡΤ. Για εξυπηρέτηση ημετέρων, το λογαριασμό της οποίας θα κληθεί να πληρώσει ο ελληνικός λαός, κατηγορεί την κυβέρνηση η ΝΔ.

Κυβερνητικοί κύκλοι σχολιάζοντας την ανακοίνωση της Ν.Δ για την ΕΡΤ επισήμαναν ότι «θα περιμέναμε μια κουβέντα συγγνώμης και αυτοκριτικής για το «μαύρο» στην ΕΡΤ και τα όσα «κατάφερε» η ΝΔ στη Δημόσια Τηλεόραση. Όσοι έχτισαν το πελατειακό κράτος, καλό θα ήταν να δείξουν αυτοσυγκράτηση».

«Η επιμονή της ΝΔ να υπερασπίζεται τα έργα και τις ημέρες της ελπίζουμε να μην σταθεί εμπόδιο και να συμβάλλει εποικοδομητικά στον διάλογο για την επαναλειτουργία της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης (ΕΡΤ). Ενημερώνουμε τη ΝΔ ότι αύριο έρχεται στη Βουλή το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης. Ελπίζουμε να το υπερψηφίσει, όπως και την ρύθμιση για την προστασία της πρώτης κατοικίας» τονίζουν οι ίδιες πηγές από το Μαξίμου.
Η ανακοίνωση της ΝΔ:
«Την ώρα που η χώρα αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα, ο κ. Τσίπρας ασχολείται με την "πελατεία" του, υποσχόμενος να νομοθετήσει αυτή την εβδομάδα προκειμένου να… ανοίξει η ήδη ανοιχτή και σε λειτουργία δημόσια τηλεόραση. Το κάνει μόνο για να βολέψει τους πολιτικούς του φίλους, στους οποίους έχει υποσχεθεί ότι θα τους ξαναπροσλάβει.
Φυσικά, ο κ. Τσίπρας θα στείλει πάλι τον λογαριασμό στον ελληνικό λαό, αφού θα αυξηθεί το ανταποδοτικό τέλος που καταβάλλουν οι φορολογούμενοι μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Ας γνωρίζουν, λοιπόν, οι Έλληνες πως και σ' αυτήν την περίπτωση θα πληρώσουν οι ίδιοι το μάρμαρο των υποσχέσεων του κ. Τσίπρα και της παρέας του. Θα κληθούν δηλαδή να χρηματοδοτήσουν τις πελατειακές σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ».

Την ώρα που η χώρα αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα, ο κ. Τσίπρας ασχολείται με την "πελατεία" του, υποσχόμενος να νομοθετήσει αυτή την εβδομάδα προκειμένου να… ανοίξει η ήδη ανοιχτή και σε λειτουργία δημόσια τηλεόραση. Το κάνει μόνο για να βολέψει τους πολιτικούς του φίλους, στους οποίους έχει υποσχεθεί ότι θα τους ξαναπροσλάβει» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κ. Καραγκούνης, για την απόφαση της κυβέρνησης σχετικά με την ΕΡΤ.
«Φυσικά, ο κ. Τσίπρας θα στείλει πάλι τον λογαριασμό στον ελληνικό λαό, αφού θα αυξηθεί το ανταποδοτικό τέλος που καταβάλλουν οι φορολογούμενοι μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ! Ας γνωρίζουν, λοιπόν, οι Έλληνες πως και σ’ αυτήν την περίπτωση θα πληρώσουν οι ίδιοι το μάρμαρο των υποσχέσεων του κ. Τσίπρα και της παρέας του. Θα κληθούν δηλαδή να χρηματοδοτήσουν τις πελατειακές σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ» προσθέτει ο κ. Καραγκούνης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.