ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Σάλτσα από κιμά μανιταριών

Υλικά
500γρ λευκά μανιτάρια
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1/2 κεσεδάκι κον κασέ
αλάτι, πιπέρι
1/4 κ.γλυκού κύμινο
1 πρέζα κανέλαλάδι

Συνταγή
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια, τα βάζουμε στο multi και τα ψιλοκόβουμε. Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι, ρίχνουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι και τα τσιγαρίζουμε. Προσθέτουμε τα μανιτάρια, τα τσιγαρίζουμε περίπου για 3-4 λεπτά. Ρίχνουμε τέλος το κον κασέ και τα μπαχαρικά χαμηλώνουμε το μάτι της κουζίνας και ανακατεύουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Αφήνουμε την σάλτσα να βράσει για 7-8 λεπτά.

Πηγή : syntagesapospiti.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.