Υλικά
Πολτό από 5-6 ώριμους λωτούς.
3-4 κουταλάκια κονιάκ.
2 ποτήρια χυμό ανανά .
1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι φρέσκο.
1 φλιτζάνι ζάχαρη.
Λίγο τσέρυ.
Μαρασκίνο για διακόσμηση.
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μπλέντερ τον πολτό του Λωτού, τον χυμό του ανανά ,του πορτοκαλιού παγωμένα όλα, την ζάχαρη και το κονιάκ.
Τό περνάμε από σουρωτήρι και το βάζουμε στην κατάψυξη για 2-3 ώρες. Στη διάρκεια αυτή το χτυπάμε με το σύρμα.
Το σερβίρουμε σε ψηλά ποτήρια με κουτάλι με μακρύ χερούλι και λικέρ της αρεσκείας μας και κερασάκι μαρασκίνο!
Με απόφαση της Γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Μαρίας Συρεγγέλα, ...
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα