ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Σορμπέ με λωτό, ανανά και πορτοκάλι

Υλικά
Πολτό από 5-6 ώριμους λωτούς.
3-4 κουταλάκια κονιάκ.
2 ποτήρια χυμό ανανά .
1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι φρέσκο.
1 φλιτζάνι ζάχαρη.
Λίγο τσέρυ.
Μαρασκίνο για διακόσμηση.

Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μπλέντερ τον πολτό του Λωτού, τον χυμό του ανανά ,του πορτοκαλιού παγωμένα όλα, την ζάχαρη και το κονιάκ.
Τό περνάμε από σουρωτήρι και το βάζουμε στην κατάψυξη για 2-3 ώρες. Στη διάρκεια αυτή το χτυπάμε με το σύρμα.
Το σερβίρουμε σε ψηλά ποτήρια με κουτάλι με μακρύ χερούλι και λικέρ της αρεσκείας μας και κερασάκι μαρασκίνο!

Πηγή : mageirikesdiadromes.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.