ΕΛΛΑΔΑ

Νέα πρόκληση

Τουρκικό πλοίο έφθασε στο Αγαθονήσι

Νέα πρόκληση της Άγκυρας στο Αιγαίο.

Τουρκικό πολεμικό πλοίο εισήλθε σε ελληνικά χωρικά ύδατα στο Αγαθονήσι, συμμετέχοντας σε επιχειρησιακή εκπαίδευση του πολεμικού ναυτικού της χώρας.

Όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ, το τουρκικό πολεμικό πλοίο «TCG POYRAZ», στο πλαίσιο συμμετοχής του στην επιχειρησιακή εκπαίδευση Α΄ τριμήνου του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού, εισήλθε την 08:55 σε ελληνικά χωρικά ύδατα ανατολικά ν. Αγαθονήσι, όπου και παρέμεινε κρατημένο. Στη συνέχεια, κινούμενο με πορεία, αρχικά, δυτική και στη συνέχεια νότια και ανατολική, εξήλθε από τα ελληνικά χωρικά ύδατα την 11:50 νοτιοανατολικά ν. Αγαθονήσι.

Πλοίο και μέσα του Πολεμικού Ναυτικού παρακολούθησαν το τουρκικό πολεμικό πλοίο καθ’ όλη την διάρκεια του πλου του.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. GREEKMAN. 10:39 21/03/2015

    Οχι μονο εφτασε στο Αγαθονησι το Τουρκικο πολεμικο πλοιο αλλα εριξε και αγκυρα.Η χτεσινη μερα θυμισε εντονα Ιμια αφου οι Τουρκοι χαρακτηρισαν γκριζα ζωνη το Αγαθονησι.Σε καποια αλλη χωρα θα ειχε παραιτηθει ο Υπουργος Αμυνας οταν μαλιστα κατηγορουσε για ενδοτικοτητα τους πολιτικους του αντιπαλους.Στην Ελλαδα και στο Συνταγμα να φτασουν οι Τουρκοι δεν θα παραιτηθει κανεις.Η λεξη ευθιξια ειναι αγνωστη για τους Ελληνες πολιτικους.Τι εχει να πει τωρα ο υπερεθνικιστης υπουργος Εθνικης Αμυνας κος Καμμενος;Φυσικα τιποτα.Η σιωπη σε αυτες τις στιγμες ειναι χρυσος.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.