Neo

Weekend στην Αίγινα για Βαρουφάκη

Ο Γιάννης Βαρουφάκης είχε πει την περασμένη Παρασκευή, στη συνέντευξη που είχε δώσει στον ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Παπαδάκη, ότι το σαββατοκύριακο θα έψαχνε τα νούμερα, για να βρει τα «ασήμαντα προϊόντα» στα οποία μπορεί να ανεβάσει τον ΦΠΑ χωρίς να επιβαρυνθούν οι πολίτες.

Όμως, όλο το Μαξίμου και η κυβέρνηση εν γένει… βασανίζονταν στο «Σινέ Κεραμεικός», στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι, ο υπουργός Οικονομικών επέλεξε να κάνει δουλειά βλέποντας… θάλασσα, αφού έφυγε από την Αθήνα και βρέθηκε με την σύζυγό του στο εξοχικό του στην Αίγινα. Μάλιστα, σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο, ο Βαρουφάκης φαίνεται χαλαρός να συζητά με την Δανάη Στράτου στο σαλόνι του πλοίου, χωρίς παρουσία αστυνομικών. Μένει, λοιπόν, να φανεί αν ο Γιάννης Βαρουφάκης «εμπνεύστηκε» σωστούς φόρους στο εξοχικό του ή θα δούμε μία από τα ίδια…

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. KT 11:44 02/03/2015

    Και όταν μιλάει αντιφατικά πράγματα λέει όπως και όλοι οι άλλοι!!!

  2. DDR. 8:41 02/03/2015

    Άν δούλευε όσο μιλάει όλα θα ήταν καλύτερα.Μόνο με λόγια δεν μπορείς να κυβερνήσεις.
    Ή Ελλάδα αρχίζει και πηγαίνει χειρότερα τώρα, από ότι πήγαινε πρίν.Οι άνθρωποι είναι άσχετοι, μακάρι να μην μας βάλουν σε περιπέτειες.

  3. GKP. 8:22 02/03/2015

    Τι ανάγκη έχει αυτός, καλοπερνάει.Ό κόσμος θα την πληρώσει οπως πάντα.Άν δούευε όσο μιλάει κάτι καλύτερο θα είχε καταφέρει.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.