ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δεν ήταν πρωτοβουλία του Κουβέλη…

Μπορεί να έχουν περάσει μήνες από τότε, το ερώτημα όμως αν ο Φώτης Κουβέλης προοριζόταν για Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την κυβέρνηση Σαμαρά, είναι πάντα … «πιασάρικο».

Ειδικά μετά τα όσα είπε ο Αντώνης Σαμαράς για σχετική πρότασή του μέσω Δημήτρη Σταμάτη, όσα απάντησε ο ίδιος ο Φώτης Κουβέλης αρνούμενος ότι δέχθηκε πρόταση από τον κ.Σαμαρά, αλλά και όσα υποστήριξε με κυριακάτικη συνέντευξή του ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να υποστηρίζει ότι τον επισκέφθηκε στο σπίτι του ο Σπύρος Λυκούδης και τον ρώτησε αν τόσο ο ίδιος όσο και ο κ.Σαμαράς ήταν διατεθειμένοι να αποδεχθούν και να ψηφίσουν τον κ.Κουβέλη για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για να αποκριθεί θετικά αμέσως ο ίδιος και λίγο αργότερα ο τότε πρωθυπουργός, ο αντιπρόεδρος της Βουλής εκ μέρους του Ποταμιού, πλέον Σπύρος Λυκούδης, δίνει την δική του εκδοχή.

Επιβεβαιώνοντας όσα είπε ο κ.Βενιζέλος, ο κ. Λυκούδης, προσθέτει δύο στοιχεία ακόμα εν είδει …διευκρινίσεων. Πρώτον ότι όλα αυτά αναφέρονται στον Ιούλιο του 2014 και δεύτερον ότι η πρωτοβουλία δεν ανήκε ούτε στον κ.Κουβέλη ούτε στον ίδιο, όπως προέκυπτε από την αφήγηση Βενιζέλου. «Συνέβη το ανάποδο. Εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ μου διαμηνύθηκε αν είναι δυνατόν, ανμπορώ να διερευνήσω την πρόθεση του κ.Κουβέλη αν θα ήταν θετικός σε ενδεχόμενηπρόταση. Έτσι ξεκίνησαν όλα», λέει ο πάλαι ποτέ στενότατος συνεργάτης τουπροέδρου της ΔΗΜΑΡ, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Όχι, γιατί σε λίγο θα μας πουν ότι ο Φώτης Κουβέλης αυτοπροτάθηκε και μετά αρνήθηκε την πρότασή του…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.