ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Μετά το Πάσχα τα σπουδαία...

Είδαν ανακριτή οι πρώτοι για την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο

Οι διαιτητές Ηλίας Σπάθας και Αλέξανδρος Δημητρόπουλος βρέθηκαν σήμερα στην Ευελπίδων και πέρασαν το κατώφλι του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη με σκοπό να απολογηθούν για την υπόθεσή της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο.

Οι Ηλίας Σπάθας και Αλέξανδρος Δημητρόπουλος πήραν προθεσμία για τις 30 Απριλίου. Οι εν λόγω διαιτητές αντιμετωπίζουν ακριβώς τις ίδιες κατηγορίες με τους Κάμπαξη, Ιωαννίδη και Αμπάρκιολη.

Από την πλευρά του ο Δημητρόπουλος -ωστόσο- υποστήριξε ότι δεν βρέθηκε στον ανακριτή για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, ενώ ο Σπάθας είπε: «Δεν υπάρχει καμία κατηγορία, ήρθαμε για βόλτα».

Την εβδομάδα μετά το Πάσχα θα κληθούν από τον ανακριτή αυτοί που αντιμετωπίζουν βαρύτερες κατηγορίες. Πρωτύτερα είχαν περάσει από τον ανακριτή και είχαν πάρει προθεσμία 20 ημερών οι διαιτητές Ιωαννίδης, Αμπάρκιολης και Κάμπαξης.

Ο πρώτος που βρέθηκε στον ανακριτή ήταν ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης, και φεύγοντας από την Ευελπίδων ανέφερε: «Δεν έχω καμία σχέση με την εγκληματική οργάνωση. Είμαι εδώ για μία δήλωση του προέδρου του Παναιτωλικού, κ. Κωστούλα, δεν υπάρχει άλλος λόγος. Ζητήσαμε προθεσμία και την υπόθεση χειρίζεται ο δικηγόρος μου».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.