ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν υπάρχει διάσταση με την κυβέρνηση»

Κωνσταντοπούλου: Υπήρξε αντικανονική είσοδος, δεν ήταν εισβολή και δεν συνιστούσε επικινδυνότητα

Η είσοδος των 15 διαδηλωτών στον προαύλιο χώρο της Βουλής μπορεί να συνιστά αντικανονικότητα, δεν συνιστά οπωσδήποτε όμως επικινδυνότητα, όπως επιχείρησαν να παραπληροφορήσουν τα ΜΜΕ, είπε η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες σε συζήτηση για το πρωινό περιστατικό.

Η κα Κωνσταντοπούλου επανέλαβε πως δεν πρόκειται για «εισβολή», όπως παρουσιάστηκε, αλλά αντικανονική είσοδο των διαδηλωτών η οποία δεν υπήρξε επικίνδυνη όπως έκρινε η Φρουρά της Βουλής.

Η πρόεδρος του Κοινοβουλίου, διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο τον ισχυρισμό ότι υπάρχει διάσταση της ανακοίνωσης του Γραφείου Τύπου της Βουλής για το γεγονός και της ανακοίνωσης του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Είπε ότι ο κ. Σακελλαρίδης τοποθετήθηκε για το θέμα έχοντας ενημερωθεί από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και γνωστοποίησε ότι την ώρα του συμβάντος η ίδια δεν βρίσκονταν στο Κοινοβούλιο και ενημερώθηκε επισήμως τόσο από το οπτικοακουστικό υλικό όσο και από την Φρουρά της Βουλής, την οποία - όπως επανέλαβε - εμπιστεύεται απολύτως.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.