ΕΛΛΑΔΑ

Tο φετινό καλοκαίρι

Με τρία πλοία στον νομό Σάμου η Hellenic Seaways

Τα νέα δρομολόγια της Εταιρείας Hellenic Seaways παρουσίασε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Αντώνης Αγαπητός.

Με ένα πλήρες σχέδιο η εταιρεία αναφέρθηκε στη δρομολόγηση δύο νέων πλοίων «Αριάδνη» και «Ρόδος» στην γραμμή Πειραιά - Σάμου τα οποία θα συνδέουν την Σάμο δύο φορές την εβδομάδα με την Πάτμο και μια με την Καβάλα.

Συνολικά μέσω και του τρίτου πλοίου, του «Νήσος Μύκονος» το φετινό καλοκαίρι θα υπάρχουν τρεις προσεγγίσεις την εβδομάδα στο λιμάνι του Καρλοβάσου και τέσσερεις στο λιμάνι της Σάμου.

Όσον αφορά στους Φούρνους, έχουν προγραμματιστεί δύο δρομολόγια, ενώ υπήρξε δέσμευση από τον Αντώνη Αγαπητό για ένα ακόμη δρομολόγιο, αν και εφ’ όσον η γραμμή περάσει αποκλειστικά στην Hellenic Seaways.

Ο Εύδηλος θα συνδέεται καθημερινά με τον Πειραιά με το πλοίο Νήσος Μύκονος. Αισιόδοξος για την πορεία της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του νομού φάνηκε και ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου Νίκος Κατρακάζος, ο οποίος ήταν ο οικοδεσπότης της συνάντησης στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου.

Οι εκπρόσωποι των τοπικών φορέων αρχικά, φάνηκαν να συμφωνούν με την πρόταση της εταιρείας, ωστόσο υπήρξαν κάποιες ενστάσεις σε επιμέρους δρομολόγια τις οποίες δεσμεύτηκε η εταιρεία να επανεξετάσει και να προσαρμόσει τα δρομολόγια στις ανάγκες των Σαμιωτών.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.