ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εξάστερη ...καρδιά στο ΟΑΚΑ

Μείωσε και ελπίζει (στο θαύμα) ο Παναθηναϊκός

Ζωντανός ο Παναθηναϊκός! Νίκησε 86-85 την ΤΣΣΚΑ του Ιτούδη στο Ολυμπιακό Στάδιο και συνεχίζει να ελπίζει σε πρόκριση στο Final-4 της Ευρωλίγκας.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και προηγήθηκε 5-0, αλλά ένα μπλακ-άουτ σχεδόν 5 λεπτών και ένα 12-0 της ΤΣΣΚΑ έφεραν το 5-12 και τη σχετική παγωμάρα. Πάντως, ο Παναθηναϊκός το πάλεψε, δεν άφησε την ΤΣΣΚΑ να χαλαρώσει και αφού βελτίωσε την άμυνά του και τα ποσοστά ευστοχίας του, έκλεισε στο 34-34 το πρώτο ημίχρονο.

Σαν να μην έφτανε αυτό, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και στο τρίτο δεκάλεπτο με ένα σερί 11-0 σε 80 δευτερόλεπτα, ωστόσο οι της ΤΣΣΚΑ συνέχιζαν να έχουν επαφή στο σκορ και να απειλούν. Το καλό για τον Παναθηναϊκό ήταν ότι στα κρίσιμα σημεία πετύχαινε μεγάλα καλάθια εκτοξεύοντας τη διαφορά ακόμα και στο +10, αλλά κάτι το άγχος κάτι η ποιότητα των Ρώσων κρατούσε το ενδιαφέρον στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε και κράτησε το προβάδισμα και τελικά πήρε μια σπουδαία νίκη και χιτσκοκική νίκη επί της ΤΣΣΚΑ με 86-85. Ο Παναθηναϊκός μείωσε τις νίκες και πάει την Τετάρτη πάλι στο κλειστό του ΟΑΚΑ, να κάνει το 2-2 και να οδηγήσει τη μάχη σε πέμπτο ματς στη Μόσχα για να παλέψει για τη μεγάλη ανατροπή και την πρόκριση στο Final-4 της διοργάνωσης.
Tα δεκάλεπτα: 14-20, 34-34, 56-53, 86-85.

Παναθηναϊκός: Χαραλαμπόπουλος, Μποχωρίδης, Γιάνκοβιτς 9, Φώτσης 12, Νέλσον 4, Παππάς 25, Μαυροκεφαλίδης 8, Διαμαντίδης 15, Γκιστ 11, Μπατίστα 2, Μπλουμς.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.