ΚΟΣΜΟΣ

Διεκδικούν χρήματα από την περιουσία του

Ο Michael Jackson είχε «παντρευτεί» 8χρονο αγόρι

Ο 36χρονος σήμερα James Safechuck αποκαλύπτει τη «σχέση» του με τον διάσημο τραγουδιστή και λέει πως είχε κακοποιηθεί πάνω από 100 φορές.

Δύο άντρες που ισχυρίζονται ότι κακοποιήθηκαν σεξουαλικά όταν ήταν ανήλικοι,από τον διάσημο τραγουδιστή, προσπαθούν να διεκδικήσουν χρήματα από την περιουσία του, η οποία ανέρχεται σε 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η ακρόαση για τους Wade Robson και τον James Safechuck έχει προγραμματιστεί από τον δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες Mitchell Beckloff για αύριο Τρίτη.

Σε περίπτωση που ο δικαστής, δώσει το «πράσινο» φως στον 32χρονο σήμερα Robson και τον 36χρονο Safechuck θα έρθουν στο φως νέα στοιχεία παιδικής κακοποίησης από τον Michael Jackson.

Σύμφωνα με τη Dailymail, o James Safechuck συνάντησε τον βασιλιά της ποπ το 1987, όταν ήταν 8 ετών, και υποστηρίζει πως τον παντρεύτηκε σε μυστική τελετή.

Ο τραγουδιστής έδωσε στον ανήλικο ένα πιστοποιητικό γάμου και μια γαμήλια ζώνη ως αναμνηστικά και επιβεβαίωση της αθάνατης αγάπης τους.

Έδωσε μάλιστα μια επιταγή 1 εκατομμυρίου δολαρίων στον πατέρα του ανήλικου.

«Ο πελάτης μου άντεξε επαναλαμβανόμενες πράξεις σεξουαλικής κακοποίησης ειδεχθούς φύσης. Από την πλύση εγκεφάλου που του έκανε πίστευε ότι ήταν πράξεις αγάπης που υποκινήθηκαν από τον ίδιο τον James», σημείωσε ο δικηγόρος του James Safechuck.

Ο Michael Jackson τον έντυνε συχνά με τα ίδια ρούχα και έλεγε στους δημοσιογράφους πως ο James Safechuck ήταν ξάδερφος του. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο James Safechuck κακοποιήθηκε περισσότερες από 100 φορές.

Ο Wade Robson ήταν 5 ετών όταν συνάντησε τον βασιλιά της ποπ και ισχυρίζεται πως τον κακοποίησε σεξουαλικά για πρώτη φορά όταν ήταν 7 ετών.

Ήταν ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του και μάλιστα κατέθεσε πως δεν είχε κακοποιηθεί ποτέ στη δίκη του Michael Jackson το 2005 στην Καλιφόρνια.

Η κατάθεσή του έπαιξε σημαντικό ρόλο για την αθώωση του βασιλιά της ποπ.

Σήμερα ισχυρίζεται πως επί 22 χρόνια ζούσε στη σιωπή και την άρνηση και κατηγορεί τον Michael Jackson πως τον κακοποίησε στη Neverland ενώ η αδερφή του κοιμόταν σε άλλο κρεβάτι λίγα μέτρα μακριά.

Η Blanca Francia, πρώην υπηρέτρια του Michael Jackson, αναμένεται να καταθέσει πως είδε τον τραγουδιστή να κάνει μπάνιο και να αγγίζει τον 9χρονο Robson και πως κοιμούνταν ημίγυμνοι μαζί.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.