ΚΟΣΜΟΣ

Τραυματίστηκε ο οδηγός

Πυροβόλησαν το λεωφορείο της Φενέρμπαχτσέ

Πυρά από αγνώστους δέχτηκε το λεωφορείο που μετέφερε την τουρκική ποδοσφαιρική ομάδα Φενέρμπαχτσέ, το βράδυ του Σαββάτου έξω στην πόλη της Τραπεζούντας, στα βορειοανατολικά της Τουρκίας.

Από τα πυρά τραυματίστηκε ο οδηγός του οχήματος, όπως ανέφεραν πηγές της τουρκικής ομάδας, η οποία έχει την έδρα της στην Κωνσταντινούπολη.

Σύμφωνα με τον Μαχμούτ Ουσλού που ήταν ο επικεφαλής της αποστολής και επέβαινε στο λεωφορείο, το όχημα δέχτηκε αρκετές ριπές και ενώ ταξίδευε στην εθνική οδό μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στην Ριζεσπόρ, την ομάδα της ομώνυμης πόλης στη Μαύρη Θάλασσα.

Ο οδηγός του οχήματος αν και τραυματισμένος στο πρόσωπο κατάφερε να σταματήσει το βαρύ όχημα και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τον Μαχμούτ Ουσλού.

Ο αρχηγός της αποστολής της τουρκικής ομάδας κατήγγειλε ότι οι δράστες της επίθεσης, ήθελαν να «ανατρέψουν το λεωφορείο και συνεπώς, να σκοτώσουν τους παίκτες». «Είναι απίστευτο», είπε ο Ουσλού μιλώντας στην τουρκική τηλεόραση, η οποία μετέδωσε εικόνες με το μπροστινό μέρος του λεωφορείου, να είναι σχεδόν διάτρητο από σφαίρες.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Φενέρμπαχτσέ, κανένας ποδοσφαιριστής δεν τραυματίστηκε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.