ΕΛΛΑΔΑ

Έως τις 09:00

Πρωινή στάση εργασίας σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ την Πρωτομαγιά

Στάση εργασίας από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 9:00 το πρωί θα κάνουν την Πρωτομαγιά (Παρασκευή)οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς (Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ).

Όπως επισημαίνεται στην κοινή ανακοίνωση των σωματείων εργαζομένων στη ΣΤΑΣΥ ΑΕ, τα τελευταία χρόνια με τις βάρβαρες νεοφιλελεύθερες πολιτικές, ισοπεδώθηκαν μισθοί, συντάξεις, δικαιώματα και χιλιάδες εργαζόμενοι βρέθηκαν χωρίς δουλειά.

«Η Πρωτομαγιά, είναι ημέρα μάχης απέναντι στην οικονομική, παραγωγική, ερήμωση των πόλεων και όχι μόνο, που τις μαστίζει η ανεργία, η απλήρωτη εργασία, η κοινωνική απαξίωση» σημειώνουν και τονίζουν ότι «για άλλη μια φορά, αναδεικνύεται ο αναντικατάστατος ρόλος των συνδικάτων, για να υπερασπιστούν τα συμφέροντα της εργατικής τάξης, να διεκδικήσουν τα αιτήματά τους, να απαιτήσουν μέτρα για την επιβίωσή τους».

Διαβεβαιώνουν ότι «τα Σωματεία θα είναι παρόντα και στους νέους αγώνες» και ανακοινώνουν τη στάση εργασίας και τη συμμετοχή στις πρωτομαγιάτικες απεργιακές συγκεντρώσεις, όπως αυτές ορίζονται από τα οικεία Εργατικά Κέντρα του κάθε πρωτοβάθμιου Σωματείου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.