ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

«Φως» στη συνεδρίαση με τις ύβρεις και τις επιθέσεις

Πρωτοδικείο: «Εσκεμμένη αλλοίωση των πρακτικών της Super League»

Η απόφαση του Πρωτοδικείου κάνει λόγο για πιθανή εσκεμμένη αλλοίωση των πρακτικών του ΔΣ της Super League στις 24/2, όταν είχε συμβεί το φραστικό επεισόδιο μεταξύ του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Γιάννη Αλαφούζου, αλλά και η επίθεση από «φουσκωτό» στον Βασίλη Κωνσταντίνου. Το μέρος της απόφασης δημοσιοποίησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Να θυμίσουμε ότι η πλευρά του Παναθηναϊκού είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά της Super League για να πάρει στα χέρια της αντίγραφα των πρακτικών της συνεδρίασης. Η προσφυγή των πράσινων στο Μονομελές Πρωτοδικείο δικαιώθηκε και σήμερα δημοσιοποιήθηκε ένα μέρος της δικαστικής απόφασης, όπου γίνεται λόγος για πιθανώς βάσιμο φόβο του Παναθηναϊκού για εσκεμμένη παραποίηση των πρακτικών, από τα οποία απουσιάζουν φράσεις που φέρονται να επιβαρύνουν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Κι αυτό γιατί απουσιάζει από την απομαγνητοφώνηση ένα μεγάλο κομμάτι από τις ύβρεις που ακούστηκαν στην αίθουσα.

ΔΣ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ

Κύκλοι του Παναθηναϊκού έχουν την πεποίθηση ότι η εν λόγω απόφαση αποδεικνύει περίτρανα πως η διοίκηση της Super League προστατεύει συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις.

Αναλυτικά, η απόφαση:

«Περαιτέρω πιθανολογήθηκε ότι συντρέχει επικείμενος κίνδυνος αλλοίωσης του περιεχομένου του αντίγραφου σε ηλεκτρονική μορφή (CD), καθόσον το από 31/3/2015 κείμενο απομαγνητοφώνησης που εστάλη την ανωτέρω ημερομηνία από τους καθού η αίτηση στους αιτούντες, δεν περιλαμβάνει την πλήρη αποτύπωση της ηχητικής καταγραφής που έλαβε χώρα κατά την διάρκεια της ανωτέρω επίμαχης συνεδρίασης, αντιθέτως ελλείπει τουλάχιστον μια ολόκληρη παράγραφος, η οποία έχει δημοσιευτεί στο φύλλο της 7/3/2015 της ημερησίας εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», στην οποία (παράγραφο) περιλαμβάνονται εξυβριστικοί χαρακτηρισμοί του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Ευάγγελου Μαρινάκη σε βάρος του β' αιτούντος, γεγονός από το οποίο πιθανολογείται ο κίνδυνος αλλοίωσης του περιεχομένου της απομαγνητοφώνησης , πολλώ δε μάλλον από την στιγμή που ο β' καθού στο από 31/3/2015 ανωτέρω έγγραφο που απέστειλε στην α' αιτούσα βεβαιώνει την πιστότητα, ακρίβεια και πληρότητα του συνημμένου κειμένου απομαγνητοφώνησης γεγονός που πιθανολογήθηκε ότι δεν ισχύει, ως ανωτέρω προεκτέθη.

Επομένως, σύμφωνα με τα ανωτέρω εκτεθέντα, δεδομένου ότι πιθανολογείται βάσιμος ο φόβος των αιτούντων περί παραποίησης ή αλλοίωσης του ηχητικού υλικού της απομαγνητοφώνησης εκ μέρους των καθού η αίτηση, συντρέχει επικείμενος λόγος που δικαιολογεί την λήψη ασφαλιστικών μέτρων, ώστε να μπορέσουν οι αιτούντες προσωρινά να λάβουν το αντίγραφο σε ηλεκτρονική μορφή (CD) των όσων διημείφθησαν στην επίμαχη συνεδρίαση του Δ.Σ. του α' καθού και ως εκ τούτου πρέπει η ανωτέρω προβληθείσα ένσταση των καθού η αίτηση να απορριφθεί».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.