ΚΟΣΜΟΣ

Βρέθηκε στα συντρίμμια

Συγκλονιστικό βίντεο από τις τελευταίες στιγμές της αεροπορικής τραγωδίας στις Άλπεις

Τα τελευταία συγκλονιστικά δευτερόλεπτα πριν τη συντριβή του Airbus στις γαλλικές Άλπεις κατέγραψε σε βίντεο επιβάτης του μοιραίου αεροσκάφους.

Δύο μέσα ενημέρωσης, το γαλλικό περιοδικό Paris Match και η γερμανική εφημερίδα Bild υποστηρίζουν ότι έχουν στην κατοχή τους βίντεο - ντοκουμέντο που καταγράφει τις τελευταίες απελπιστικές στιγμές πριν τη συντριβή του Airbus στις Άλπεις, που οδήγησε στο θάνατο 150 ανθρώπους.

Το βίντεο ανήκει σε επιβάτη του αεροπλάνου, που προφανώς ήξερε τι συμβαίνει και βρήκε την ψυχραιμία να καταγράψει όλα όσα διαδραματίζονταν μέσα στο αεροπλάνο. Το κινητό του συγκεκριμένου επιβάτη που φυσικά σκοτώθηκε βρέθηκε μέσα στα συντρίμμια κατεστραμμένο, αλλά δεν είχε καταστραφεί η κάρτα SIM.

Η γερμανική εφημερίδα σημειώνει πως το βίντεο είναι τραβηγμένο από το πίσω μέρος του αεροπλάνου, ενώ το Paris Match αναφέρει πως δείχνει το χάος που επικρατούσε στο αεροπλάνο, πράγμα που σημαίνει πως οι επιβάτες είχαν αντιληφθεί τι συνέβαινε και ίσως τι θα ακολουθούσε. Ακούγονται οι κραυγές αγωνίες, οι προσευχές στο Θεό, σε τρεις διαφορετικές γλώσσες, αλλά και ο ήχος του τσεκουριού, από τον πιλότο που προσπαθούσε να σπάσει την πόρτα του πιλοτηρίου. Ωστόσο οι άνθρωποι δεν διακρίνονται στο βίντεο.

Σύμφωνα με το Paris Match ακούγονται και οι συναγερμοί του αεροπλάνου ενώ προς το τέλος, μετά από ένα δυνατό τράνταγμα ακούγονται πιο δυνατά ουρλιαχτά και μετά τίποτα. Κανένα από τα δύο μέσα δεν αναφέρει αν προτίθεται να δημοσιοποιήσει το βίντεο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.