Neo

Στην αντιπολίτευση ...είμαστε όλοι μαζί 

Την ώρα που 8000 μεταλλωρύχοι βρίσκονταν στην Αθήνα, διαμαρτυρόμενοι για την πολιτική της κυβέρνησης έξω από το Κοινοβούλιο, τη δική του απάντηση έδινε ο πρώην υπουργός Περιβάλλοντος του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης.

«Παλεύω χρόνια για τον ορυκτό πλούτο, Μεταλλεία και Υδρογονάνθρακες. Υπέγραψα τις αυστηρότερες υπουργικές Αποφάσεις. Και το ΣτΕ. Είμαστε όλοι μαζί!!», έγραφε από την βολική θέση της αντιπολίτευσης πια στα socialmedia.

Σε δήλωσή του μάλιστα για τα Μεταλλεία Χαλκιδικής, επισήμαινε ότι ο ορυκτός πλούτος της χώρας, αποτελεί μεταξύ άλλων την ελπίδα του έθνους για αυτοδύναμη ανάπτυξη, παραγωγή δημόσιου πλούτου και δημιουργία χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας.

Σε αυτό το πλαίσιο, επαναλάμβανε ότι δεδομένων των ομόφωνων εισηγήσεων όλων των αρμόδιων υπηρεσιών του υπουργείου και τις δικαίωσης τρεις φορές της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων από το Συμβούλιο της Επικρατείας, κυρίως δε, των 5000 απασχολουμένων που θωρακίζουν με τη ζωή τους το περιβάλλον τους, «είμαστε όλοι μαζί με τους εργαζόμενους που παλεύουν για τις δουλειές τους».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.