ΕΛΛΑΔΑ

Το ατύχημα του πρώην πρωθυπουργού

Στο νοσοκομείο για ράμματα ο Κώστας Σημίτης

Tην πόρτα του Νοσοκομείου Πύργου πέρασε χθες το πρωί ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, μετά από μικρό ατύχημα που είχε στο κτήμα του, στο Κορακοχώρι, όπου είχε καταλύσει μετά της συζύγου του, προκειμένου να γιορτάσουν το Πάσχα.

Στο Νοσοκομείο σήμανε… συναγερμός, με γιατρούς, νοσηλευτές και διοίκηση να σπεύδουν να τον υποδεχθούν και να του προσφέρουν κάθε δυνατή βοήθεια και φροντίδα.

Ο πρώην πρωθυπουργός, εισήλθε στο Νοσοκομείο (σ.σ το οποίο εγκαινίασε ο ίδιος το 2004) ως ασθενής, αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του, σε ξύλο ή κάποιο σίδερο που βρισκόταν στο έδαφος, και χρειάστηκε ιατρική φροντίδα, όπως γράφει το patrasevents.gr.

Βέβαια, επειδή η είσοδος του κ. Σημίτη στο Νοσοκομείο, συνέπεσε χρονικά με τη διακομιδή των τραυματιών τροχαίου, που είχε γίνει λίγα λεπτά νωρίτερα στην περιοχή Κατσικάρι στον Πύργο, πολλοί ήταν εκείνοι που υπέθεσαν πως ο πρώην πρωθυπουργός, επέβαινε σ’ ένα από τα οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο. Κάτι που όμως, επίσημα, δεν έχει επιβεβαιωθεί από καμία από τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες.

Τελικά, αφού έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις στον πρώην πρωθυπουργό και δυο ράμματα στο μέτωπο, όπου είχε χτυπήσει, έφυγε για το σπίτι του, ευχαριστώντας τον Διοικητή, για την φροντίδα και το ενδιαφέρον του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι ο πρώην πρωθυπουργός, που βρίσκεται στην περιοχή από τη Μεγάλη Εβδομάδα, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, έκανε Ανάσταση με τη σύζυγό του Δάφνη, στην Ιερά Μονή Σκαφιδιάς.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.