ΕΛΛΑΔΑ

Για το πρώτο τρίμηνο του 2015

Την Μ. Τετάρτη η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ

Μεθαύριο Μεγάλη Τετάρτη είναι προγραμματισμένη να πληρωθεί η δόση πρώτου τριμήνου του τρέχοντος έτους των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ. Πρόκειται για ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων και το ειδικό επίδομα τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών, που βασίζονται στα στοιχεία των αιτήσεων του εντύπου Α21 της περασμένης χρονιάς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του Οργανισμού, η πληρωμή αφορά 693.299 δικαιούχους οικογένειες και η συνολική δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των 139.689.207,02 ευρώ.

Η προκαταβολή των οικογενειακών επιδομάτων γίνεται εφέτος νωρίτερα μετά από εντολή της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων Θεανώς Φωτίου.

Σε δήλωσή του, ο διοικητής του ΟΓΑ Ξενοφών Βεργίνης αναφέρει ότι ο έλεγχος σε τροποποιημένες αιτήσεις Α21 συνεχίζεται και οι ενδιαφερόμενοι, για όσες εγκριθούν, θα ενημερωθούν για την ακριβή ημερομηνία πληρωμής με νεότερη ανακοίνωση.

Τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ, καταβάλλονται ανά τρίμηνο. Η προκαταβολή δίνεται με βάση τα στοιχεία του προηγούμενου έτους, τα οποία περιλαμβάνονται στην αίτηση Α21. Η αίτηση κατατίθεται μέσω του συστήματος taxisnet, της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.