Neo

Τους …τρόλλαρε κανονικά

Ο λόγος για τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Κεγκέρογλου που απηύθυνε ανοιχτή επιστολή προς τους «μηδίσαντες πρώην συντρόφους», όπως χαρακτηρίζει τους τέσσερις πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που σήμερα κάθονται στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Κουρουμπλή, Θεοδώρα Τζάκρη,Γιάννη Μιχελογιαννάκη και Θεόδωρο Παραστατίδη.

Σε αυτήν εξέφρασε την …έκπληξή του από την συνυπογραφή τους στην πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα μνημόνια μόνο για το διάστημα που προτείνει η κυβέρνηση. Υποστηρίζει άλλωστεπως οι ΑΝΕΛ έχουν κάθε λόγο να μη θέλουν να εξεταστεί η περίοδος πριν από το2009 αφού ήταν ‘συμμέτοχοι στο μεγάλο έγκλημα’, ενώ ο κ.Τσίπρας «έχει δεσμευτεί να κουκουλώσει τους πρωταίτιους της κρίσης του 2009, στο πλαίσιο συνεργασίας με κομμάτι της Δεξιάς»…

Εκείνοι όμως, που έχουν ψηφίσεικαι μνημόνια και μεσοπρόθεσμα και μνημονιακούς νόμους, αναρωτιέται αν κάνουν …πρότασημομφής στον εαυτό τους και αν κάνουν ‘γαργάρα’ σήμερα όσα έλεγαν παλιότερα για τιςμεγάλες ευθύνες της διακυβέρνησης Καραμανλή…

Ολόκληρη η ανοιχτή επιστολή τουβουλευτή του ΠΑΣΟΚ έχει ως εξής :
Ανοικτή Επιστολή προς τουςμηδίσαντες πρώην

συντρόφους και σήμερα Βουλευτέςτου Συριζα
1) κ.Κουρουμπλή Παναγιώτη

2) κ.Τζάγκρη Θεοδώρα

3) κ. Μιχελογιαννάκη Ιωάννη

4) κ.Παραστατίδη Θεόδωρο
Αγαπητοίσύντροφοι μηδίσαντες,

Μεγάληέκπληξη μου προκάλεσε η συνυπογραφή από εσάς, της πρότασης για σύστασηεξεταστικής Επιτροπής ΜΟΝΟ για το διάστημα του 2010-2011.

· Ο κ.Καμμένος και οι ΑΝΕΛ έχουν λόγο, δικαιολογούνται. Δεν θέλουν να εξεταστεί ηπερίοδος πριν το 2009 γιατί ήταν συμμέτοχοι στο μεγάλο έγκλημα.

· Ο κ. Τσίπραςέχει δεσμευτεί να κουκουλώσει τους πρωταίτιους της κρίσης του 2009, στο πλαίσιο συνεργασίας με κομμάτι της Δεξιάς, που πρόσφαταοδήγησε και στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

· ΕΣΕΙΣ που:

1ονΈχετε ψηφίσει και μνημόνια και μεσοπρόθεσμα και μνημονιακούς νόμους, κάνετεπρόταση μομφής στον εαυτό σας;

Υπενθυμίζω ότι ο κ Κουρουπλήςψήφισε: το πρώτο μνημόνιο και 33 μνηνμονιακούς νόμους.

Η κ. Τζάγκρη: ΟΛΑ τα μνημόνια και ΟΛΑ ταμεσοπρόθεσμα και 88 καθαρά μνημονιακούς νόμους, η οποία μάλιστα εξαπέλυε καιμύδρους προς αυτούς που είχαν προβληματισμούς ή δεν ψήφιζαν άρθρα των μνημονίων .

Ο κ Μιχελογιαννάκης: ΤΟΜεσοπρόθεσμο και 36 μνηνμονιακούς νόμους.

Ο κ Παραστατίδης: το πρώτοΜνημόνιο, ΟΛΑ τα μεσοπρόθεσμα και 88 καθαρά μνημονιακούς νόμους.

2ον Όλα όσα λέγατε, ΟΛΟΙΣΑΣ, ως πολιτικά πρόσωπα και Βουλευτές το 2009-2010 για τις μεγάλες ευθύνες τηςδιακυβέρνησης Καραμανλή που οδήγησε στην κρίση, τα κάνετε γαργάρα σήμερα; Πότελέγατε αλήθεια; ΤΟΤΕ Η ΤΩΡΑ;

Ξεκαθαρίζω ότι εμείς στο ΠΑΣΟΚθέλουμε την εξεταστική για να ακουστεί η αλήθεια και για τα αίτια της κρίσηςτου 2009-2010 αλλά και για τα εμπόδια που μπήκαν στην συνέχεια στην προσπάθειααντιμετώπισης της κρίσης και κυρίως από αυτούς που ήταν συμμέτοχοι στηνπρόκλησή της. Έτσι το χρονικό διάστημα διερεύνησης πρέπει να είναι από τηνένταξη στο ΕΥΡΩ και μετά και να παραμείνει ανοιχτή και για να ελέγξει γιατί δενβγαίνουμε από το Μνημόνιο αλλά και γιατί πάμε σε 3ο Μνημόνιο.

Κλείνοντας σας προκαλώ και σας προσκαλώ νατοποθετηθείτε ξεκάθαρα για το αντικείμενο της εξεταστικής και το διάστημα πουπρέπει να διερευνηθεί.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Θ.Τ. 10:16 02/04/2015

    Μιά απαράιτητη διόρθωση Κε Υπουργέ !
    » .. Ο κ.Καμμένος και οι ΑΝΕΛ έχουν λόγο, ΔΛΔ ΕΞΗΓΕΊΤΑΙ, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΊΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ .
    Δεν θέλουν να εξεταστεί ηπερίοδος πριν το 2009 γιατί ήταν συμμέτοχοι στο μεγάλο έγκλημα .. «

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.