Neo

Τσίπρας καλεί περιφερειάρχες

Την πρωτοβουλία να καλέσει τους περιφερειάρχες, αλλά και τους επικεφαλής της ΚΕΔΕ θα αναλάβει εντός των επόμενων 24ώρων –ακόμη και σήμερα- ο πρωθυπουργός.

Ο Neo πληροφορείται ότι η ιδέα ανήκει στον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, που επιθυμεί να αποκλιμακώσει την ένταση μεταξύ κυβέρνησης και φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που έχει χτυπήσει… κόκκινο με αφορμή την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης με την οποία περνούν υποχρεωτικά τα διαθέσιμα των ΟΤΑ στην ΤτΕ. Βεβαίως, αυτό δεν σημαίνει ότι η συνάντηση θα γίνει στο… παρακαλετό, αφού συνομιλητές του πρωθυπουργού δεν κρύβουν την ενόχλησή τους για το γεγονός ότι ενώ όταν προηγούμενες κυβερνήσεις έθεταν σε δοκιμασίες την Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι αντιδράσεις ήταν περιορισμένες, τώρα έχει γίνει… κακός χαμός. «Τι φοβούνται; Πως θα χρεοκοπήσουμε; Δηλαδή αν ο μη γένοιτο γινόταν κάτι τέτοιο, οι ΟΤΑ θα ήταν σε καλύτερη μοίρα απ’ όλη τη χώρα επειδή θα είχαν διαθέσιμα;», διερωτώνται υψηλόβαθμες πηγές του Μεγάρου Μαξίμου και κάπως έτσι θα θέσει το θέμα στους συνομιλητές του και ο ίδιος ο πρωθυπουργός…

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Akis 0:07 25/04/2015

    Τόσα χρονια τους κόβουν πόρους κ το μόνο που κάνουν είναι να βγάζουν φωτογραφίες με τον Φούχτελ κ τουμπεκί κ τώρα που ζητά η κυβέρνηση ταμειακά διαθέσιμα τα οποία θα επιστραφούν σε λίγους μήνες μου παριστάνουν τους λαϊκούς αγωνιστές . Βλαχοδημαρχοι σε όλο τους το μεγαλείο….

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.