Neo

Βαρουφάκης κατά καναλαρχών

Διπλό πόλεμο κατά των καλαναρχών και των μεγαλοεκδοτών εξαπολύει η κυβέρνηση, δια του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη.

Το πρώτο «χτύπημα» Βαρουφάκη είναι το γεγονός ότι στην λίστα με τις μεταρρυθμίσεις που έχει καταρτίσει, περιλαμβάνεται η εφαρμογή του φόρου 20% επί των τηλεοπτικών διαφημίσεων αλλά και η δημοπράτηση των τηλεοπτικών συχνοτήτων.

Και το δεύτερο «χτύπημα» από τον υπουργό Οικονομικών ήρθε χθες, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου στη Βουλή.

Ο υπουργός Οικονομικών προανήγγειλε ότι η κυβέρνηση θα προβεί στον έλεγχο όλων των δανειακών συμβάσεων που έχουν χορηγηθεί σε υπερχρεωμένες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο της ενημέρωσης, ενώ ταυτόχρονα παραδέχθηκε πως η κυβέρνηση έχει ήδη απευθύνει συστάσεις στις τράπεζες να μην δίνουν δάνεια σε επιχειρήσεις ΜΜΕ, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

«Υπάρχει κατευθυντήρια οδηγία της κυβέρνησης προς τις τράπεζες να μην δίνονται δάνεια σε επιχειρήσεις ΜΜΕ, άνευ προϋποθέσεων και εξασφαλίσεων», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βαρουφάκης και, τούτων δοθέντων, μένει να φανεί αν ο υπουργός Οικονομικών θα... παραμείνει ο αγαπημένος καναλιών και εφημερίδων.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.