LIFESTYLE

Ζητά αποζημίωση

Άντρας καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από τον Ρόμπι Γουίλιαμς

Αγωγή για σεξουαλική παρενόχληση κατέθεσε ο πρώην βοηθός του Ρόμπι Γουίλιαμς, Ζιλ ντε Μπόνφις, κατά του διάσημου τραγουδιστή και της συζύγου του, Αΐντα Φίλντ.

Ο Ζιλ ντε Μπόνφις μήνυσε το ζευγάρι για «σεξουαλική παρενόχληση, παραβίαση της σύμβασης εργασίας, απάτη» και άλλες κατηγορίες, σύμφωνα με την αγωγή που κατέθεσε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος 'Αντζελες.

Ο Μπόνφις λέει ότι εργάστηκε ως προσωπικός βοηθός του Γουίλιαμς από τον Οκτώβριο του 2014 έως τον Ιανουάριο του 2015, οπότε και απολύθηκε, υποστηρίζοντας ότι κατά τη διάρκεια της εργασίας του δεχόταν σεξουαλική παρενόχληση από το ζευγάρι καθώς και ακατάλληλες σεξουαλικού χαρακτήρα απαιτήσεις.

Ισχυρίζεται επίσης ότι το ζευγάρι μοιράζονταν μαζί του προσωπικές πληροφορίες σχετικές με τη σεξουαλική ζωή τους, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για τη φύση και τη συχνότητα της σεξουαλικής δραστηριότητας τους.

Υποστηρίζει ακόμα ότι έχει υποστεί ταπείνωση, ψυχική και συναισθηματική δυσφορία, ενώ πολλές φορές βρέθηκε σε αμηχανία.

Με την κατάθεση της αγωγής ντε Μπόνφις ζητάει από το δικαστήριο να του επιδικάσει αποζημίωση άνω των 25.000 δολαρίων.

Ο Γουίλιαμς και η σύζυγός του αρνούνται τις κατηγορίες και οποιαδήποτε αδικοπραγία.

«Οι ισχυρισμοί που γίνονται από έναν δυσαρεστημένο πρώην υπάλληλο, αφού απολύθηκε λόγω σοβαρού παραπτώματος, είναι εξ ολοκλήρου άνευ ουσίας», υποστηρίζει το ζεύγος Γουίλιαμς. Πηγή που βρίσκεται κοντά στον ποπ σταρ και την οποία επικαλείται το Ε! τονίζει ότι «δεν θα υπάρξει περαιτέρω σχόλιο για το θέμα, καθώς βρίσκεται στα χέρια των δικηγόρων».

robisex

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.