ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Αβγά σαγανάκι με γιαούρτι και μπούκοβο

Υλικά
8 αβγά φρέσκα
1 κεσεδάκι γιαούρτι αγελαδινό
2 κουτ. σούπας βούτυρο φρέσκο
1/2 φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 πρέζα μπούκοβο γλυκό ή καυτερό
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
μισό λεμόνι
αλάτι

Εκτέλεση
Βάζουμε το βούτυρο να κάψει σε ένα φαρδύ τηγάνι. Ρίχνουμε τα αβγά, τα αλατίζουμε και τα τηγανίζουμε όπως μας αρέσουν. Oταν είναι σχεδόν έτοιμα, τα περιχύνουμε με το γιαούρτι ανακατεμένο με το σκόρδο. Τα ψήνουμε για 2-3 λεπτά ακόμα και κατεβάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά. Πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και το μπούκοβο και στο τέλος στύβουμε από πάνω το λεμόνι.

Πηγή : www.thecookbook.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.