ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Final Four Euroleague

Η πιο μεγάλη ώρα είναι του Θρύλου

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε στις 19:00 την ΤΣΣΚΑ στον μεγάλο ημιτελικό της Ευρωλίγκας.

Ώρα για μπάσκετ, ώρα για Φάιναλ Φορ! Η ώρα του Ολυμπιακού έφτασε και απόψε στις 19:00 θα μάθουμε αν οι Πειραιώτες θα διεκδικήσουν την Κυριακή το τέταρτο ευρωπαϊκό της ιστορίας τους και το τρίτο μέσα σε λίγα χρόνια.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου αντιμετωπίζει το μεγαθήριο της Ευρωλίγκας, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη. Για τρίτη φορά εφέτος, αφού οι δύο ομάδες έχουν παίξει άλλες δύο φορές στο Top-16, με τους Πειραιώτες να μετρούν μια νίκη στο ΣΕΦ και η ΤΣΣΚΑ άλλη μία στη Μόσχα. Θυμίζουμε, ότι οι Ρώσοι του Ιτούδη απέκλεισαν από το Φάιναλ Φορ τον Παναθηναϊκό με 3-1 νίκες στη σειρά, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας. Μάλιστα, η τελευταία νίκη που έκρινε και την πρόκριση ήρθε στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Στην αντίπερα όχθη ο Ολυμπιακός ανέτρεψε τα δεδομένα στα πλέι οφ και πέταξε έξω τη Μπαρτσελόνα και μάλιστα με μειονέκτημα έδρας. Ιστορικό ήταν το καλάθι του Γιώργου Πρίντεζη στην εκπνοή του τελευταίου αγώνα στο ΣΕΦ όπου
έδωσε στους «ερυθρόλευκους» το εισιτήριο για τη Μαδρίτη.

Οσον αφορά στα τελευταία νέα, η ΤΣΣΚΑ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, ενώ είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη μετά την προσθήκη του Αντρέι Κιριλένκο. Στην αντίπερα όχθη ο Ολυμπιακός πήγε χωρίς προβλήματα, ενώ όσον αφορά στον Ματ Λοτζέσκι -που δεν προπονήθηκε την Πέμπτη λόγω στομαχικών διαταραχών- αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά.

Τέλος, στις στοιχηματικές εταιρίες η οικοδέσποινα Ρεάλ δίνεται ως το μεγάλο φαβορί, μαζί με την ΤΣΣΚΑ, για την κατάκτηση του τροπαίου, ο Ολυμπιακός το τρίτο φαβορί, ενώ η Φενέρ του Ομπράντοβιτς ως τέταρτο. Θυμίζουμε ότι στις 22:00 στον άλλον ημιτελικό η Ρεάλ του Μπουρούση παίζει με τη Φενέρμπαχτσε του Ζήση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.