Neo

Καλά κρατεί η βεντέτα Φίλη-Ζωής

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κρύψει στο παρελθόν τις διαφωνίες του με την Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενώ έχει τύχει να διαπληκτιστεί μαζί της ακόμη και στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής, μπροστά τους έκπληκτους συναδέλφους του.

Παρότι το Μαξίμου και το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας διαψεύδουν με έμφαση και κατηγορηματικά τα «θερμά επεισόδια» κατά την συνεδρίαση του προεδρείου, ο Νίκος Φίλης δεν κρύβει τη δυσφορία που επικρατεί σε υψηλούς κυβερνητικούς κύκλους για τις πρωτοβουλίες της Προέδρου της Βουλής. Αποδεικνύοντας πως πλέον έχει... ανοιχτή βεντέτα με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία μπορεί να λάβει απρόβλεπτες διαστάσεις, αν λάβει κανείς υπόψη τις εκρηκτικές προσωπικότητες αμφότερων των πρωταγωνιστών της σύγκρουσης.

Χθες, λοιπόν, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, ερωτηθείς από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά» για την εικόνα της Προέδρου της Βουλής να «κατσαδιάζει» έναν ανώτερο αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας, σημείωσε με νόημα πως «ο καθένας κρίνεται από την δημόσια συμπεριφορά του» και υποστήριξε πως «η πρόεδρος της Βουλής δεν ρωτάει τον αστυνομικό γιατί έκλεισε η Βουλή αλλά επικοινωνεί τηλεφωνικά με τον υπουργό ή τον αρχηγό της αστυνομίας».

«Συμφωνώ ότι δεν πρέπει κλείνουν τους δρόμους είναι ορθή η εκκίνηση αυτής της ενέργειας αλλά η πρόεδρος της Βουλής δεν τα βάζει με τον τελευταίο τροχό της αμάξης, με τον αστυνομικό διευθυντή που είναι εκεί επικεφαλής των δυνάμεων. Παίρνει τηλέφωνο τον Υπουργό, τον Αρχηγό της Αστυνομίας δηλαδή λειτουργεί με ένα ρόλο που προσιδιάζει τον θεσμικό της ρόλο και όχι με έναν τρόπο θυμικό και περισσότερο τηλεοπτικό», συνέχισε ο Νίκος Φίλης, ο οποίος, σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, παραδέχθηκε πως «υπάρχει ένα θέμα συνεννόησης με την Πρόεδρο της Βουλής». Το είχαμε καταλάβει, πάντως, παρά τις διαψεύσεις συνεργατών του πρωθυπουργού...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.