Neo

«Λαφαζανικοί» υπέρ της προέδρου

Μπορεί αρκετοί στον ΣΥΡΙΖΑ να έχουν δυσφορήσει με την συμπεριφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ωστόσο υπάρχει μία εσωκομματική τάση που στηρίζει αναφανδόν την Πρόεδρο της Βουλής.

Ο λόγος για την «Αριστερή Πλατφόρμα», δηλαδή την εσωκομματική αντιπολίτευση της οποίας είναι επικεφαλής ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. Ενδεικτικά, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, Σόφη Παπαδόγιαννη, μιλώντας χθες στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha, κάλυψε απολύτως τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και, μάλιστα, επιτέθηκε σε όλους όσοι της... επιτίθενται, λέγοντας ότι «έχει στοχοποιηθεί». «Έπρεπε να περάσουν από εκεί (σ.σ. έξω από τη Βουλή), ήταν υγειονομικοί υπάλληλοι αυτοί που έκαναν χθες (προχθές) πορεία που με δική τους αυτοθυσία είναι όρθια τα νοσοκομεία. Δεν θεωρώ ότι έκανε (η Ζωή Κωνσταντοπούλου) κάτι μεμπτό. Έχει στοχοποιηθεί από κάποιους κύκλους. Είναι ανθρωποφαγία. Δεν ζω καθημερινά την ζωή της Βουλής, όμως γνωρίζω πολλά χρόνια τις δυνατότητες που έχει η κα. Κωνσταντοπούλου», είπε χαρακτηριστικά η Σόφη Παπαδόγιαννη, που μετείχε, μαζί με άλλα τέσσερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην περίφημη εκδήλωση που διεξήχθη προχθές στην ΕΣΗΕΑ υπέρ της ρήξης της κυβέρνησης με τους δανειστές.

Βεβαίως, η υποστήριξη της «Αριστερής Πλατφόρμας» στη Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν υποδηλώνει πως η Πρόεδρος της Βουλής είναι στέλεχος που ανήκει στην εν λόγω τάση. Απλώς, στην παρούσα συγκυρία, οι στόχοι Λαφαζάνη και Κωνσταντοπούλου συμπίπτουν, υπό την έννοια ότι αμφότεροι έχουν πάρα πολλές ενστάσεις για την κυοφορούμενη συμφωνία Αθήνας-δανειστών...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.