ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη και η μητέρα του παιδιού

Με φρικτό τρόπο δολοφονήθηκε η μικρή Άννυ από τον πατέρα της!

Οι χειρότεροι φόβοι έγιναν πραγματικότητα-Ανατριχιαστικές πληροφορίες για τη δολοφονία της.    

Συνελήφθη από τις διωκτικές αρχές ο 27χρονος βιολογικός πατέρας της 4χρονης Άννυ ως ύποπτος για τη δολοφονία της.  Λίγο μετά τις 8 το βράδυ συνελήφθη και η μητέρα του παιδιού καθώς είχε εκδοθεί ένταλμα εναντίον της για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Νωρίτερα και κατά τις έρευνες στο σπίτι του νεαρού Βούλγαρου επί της οδού Μιχαήλ Βόδα βρέθηκαν κηλίδες αίματος , που ανήκουν στη μικρή Άννυ, όπως επιβεβαιώθηκε από την αστυνομία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Αττικής, με βάση συνδυασμό στοιχείων, τα οποία προέκυψαν τόσο από τη μαρτυρία προσώπου του στενού περιβάλλοντος του 27χρονου φερόμενου ως δράστη της ανθρωποκτονίας, όσο και γενετικό υλικό, το οποίο βρέθηκε σε συγκεκριμένα σημεία, καθώς και από μια σειρά άλλες ενδείξεις, που δεν αφήνουν καμία αμφιβολία στους αρμόδιους αξιωματικούς, για την κατάληξη του άτυχου κοριτσιού.

Ανατριχιαστικές πληροφορίες για τεμαχισμό του πτώματος

Σοκάρουν οι πληροφορίες, που κάνουν λόγο για τεμαχισμό του πτώματος του παιδιού.

Σύμφωνα με Το Βήμα, ο φίλος του ζευγαριού ανέφερε στην αστυνομία: «Ο πατέρας της τετράχρονης μού διηγήθηκε ότι όταν συνήλθε από τη χρήση ναρκωτικών, βρήκε την κόρη του νεκρή. Μόλις είδε άψυχο το κορμί της στο πάτωμα, άρχισε να την τεμαχίζει σε πολλά κομμάτια και ύστερα μου διηγήθηκε ότι έβρασε τα κομμάτια του παιδιού του. Στη συνέχεια, σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, πέταξε τα κομμάτια της σε κάδους απορριμμάτων κοντά στο σπίτι του. Μου είχε πει ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα χτυπούσε αρκετές φορές το παιδί. Στη συνέχεια ενημέρωσε και τη γυναίκα του και συμφώνησαν να καταγγείλουν την... εξαφάνισή της».

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση άρχισε να διερευνάται από την αστυνομία, ύστερα από τη δήλωση εξαφάνισης που έκανε η 43χρονη μητέρα του κοριτσιού, επίσης υπηκόου Βουλγαρίας, η οποία αρχικά ισχυρίστηκε ότι την απήγαγε κάποια γνωστή της, αλλά στην συνέχεια άλλαξε την κατάθεση της.

Η Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας, η οποία έκανε την προανάκριση, προσήγε τον 27χρονο πατέρα, ο οποίος είναι χρήστης ναρκωτικών, αλλά δεν ομολόγησε και ελλείψει στοιχείων τον άφησαν ελεύθερο. Μετά τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από την αστυνομική έρευνα, όμως, σχηματίστηκε δικογραφία, με βάση την οποία εκδόθηκε πριν από λίγο ένταλμα σύλληψης για τον 27χρονο, ο οποίος αναμένεται να συλληφθεί από στιγμή σε στιγμή και να εξεταστεί με βάση τα νέα δεδομένα.

Ανακοινώσεις για τις λεπτομέρειες της υπόθεσης, θα γίνουν την Τρίτη, από τον διευθυντή της Ασφάλειας Αττικής, ταξίαρχο Χρήστο Παπαζαφείρη.

 

 

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. KGB. 20:21 04/05/2015

    Αυτά τα κτήνη τους αλλοδαπούς δολοφόνους άφησαν οι Ελληνικές κυβερνήσεις να έρθουν στην χώρα μας.Οι αριστεροί σήμερα πρέπει να αισθάνονται ξεβρακωμένοι που υποστηρίζουν τους αλλοδαπούς μετά την αποκάλυψη της φρικτής δολοφονίας του κοριτσιού.Μήπως ο Βούλγαρος φονιάς ήταν και αυτός Χρυσαυγίτης;

    • g 22:19 04/05/2015

      Δεν ειναι μονο οι αλλοδαποι πολλοι Ελληνες εχουν κανει τα ιδια! Ατυχο το κοριτσακι. Ειχε ενα πατερα κτηνος!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.