ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Ντομάτες με αυγά και φέτα

Υλικά
5 αυγά
5 μεγάλες ντομάτες ώριμες
½ πιπεριά πράσινη, ψιλοκομμένη
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
50 γρ. φέτα
40 γρ. κεφαλοτύρι (προαιρετικά)
⅓ φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
αλάτι - φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
Πλένουμε τις ντομάτες, αφαιρούμε τη φλούδα και τα σπόρια και τις ψιλοκόβουμε.
Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, την πιπεριά, το σκόρδο, το λάδι και αλατοπιπερώνουμε. (Προσεκτικά με το αλάτι, λόγω τυριών).
Ανακατεύουμε τακτικά, να μην μας κολλήσει. Αφήνουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει για περίπου 10΄, μέχρι να πιει τα υγρά της.
Όταν πιεί τα υγρά, τρίβουμε τη φέτα με τα χέρια στο τηγάνι, ρίχνουμε το κεφαλοτύρι και ανακατεύουμε.
Χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε στη σάλτσα.
Ανακατεύουμε μέχρι να πήξουν τ᾿ αυγά, να ψηθούν και σερβίρουμε.

Πηγή : faghta-giagias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.