ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Από το υπουργείο Οικονομικών

Παράταση ενός μηνός στη ρύθμιση για τις 100 δόσεις

Η αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη αποφάσισε την παράταση κατά ένα μήνα της ρύθμισης των 100 δόσεων η οποία λήγει σήμερα.

Η απόφαση ελήφθη από το υπουργείο Οικονομικών λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος και της σημαντικής αύξησης της συμμετοχής των οφειλετών στη ρύθμιση.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΝΒ 11:14 26/05/2015

    Κανείς στο ΣΥΡΙΖΑ δεν πλήρωσε τότε.
    Σήμερα θα πληρώσουν τις οφειλές του σε…ΔΕΚΑ (10) ΧΡΟΝΙΑ!!!
    ===============================
    Το παραδέχτηκε με … άνεση ο Στρατούλης: Κανείς στο ΣΥΡΙΖΑ δεν πλήρωσε το χαράτσι
    Για λόγους συμβολικούς και πολιτικούς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν πληρώνει…
    Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης σημείωσε ότι για συμβολικούς και πολιτικούς λόγους όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαν πληρώσει το χαράτσι.
    Όπως αποκάλυψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης μιλώντας στην ‘Κοινωνία ώρα Mega’, στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν πληρώσει το χαράτσι.
    Ο κ. Στρατούλης ανέφερε περιστατικό στο οποίο η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε πολίτες που δεν έχουν πληρώσει το χαράτσι. Τότε, ο βουλευτής της ΝΔ Άρης Σπηλιωτόπουλος τον ρώτησε εάν έχει κοπεί το ρεύμα στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έχει τονίσει πως δεν πλήρωσε το χαράτσι.

  2. N Bράχος 11:08 26/05/2015

    Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ !!!

    ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    Γράφει ο Ν βράχος

    Κατέστρεψαν την προσπάθεια, οδήγησαν σε αποτυχία το ΜΝΗΜΟΝΙΟ αρνούμενοι να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ τις υποχρεώσεις τους και σήμερα η πολιτική συμμορία ,τους ‘’αποζημιώνει’’ με 100 δόσεις αποπληρωμής για όσα
    ———————————————————————————————————————————–
    έπρεπε να πληρώσουν τότε για να μη ουσιαστικά χρεοκοπήσουμε.
    ——————————————————————–
    ΔΕΝ πληρώνω τότε, πλήρωσε σε 10 σχεδόν χρόνια σήμερα.
    ===============================================

    Έτσι φτάσαμε εδώ που ‘’φτάσαμε’’ !
    Ποτέ, στη πολιτική ιστορία της νεότερης Ελλάδας, μία αντιπολίτευση δεν δημιούργησε και σύλλογο άρνησης των υποχρεώσεων του πολίτη προς το δημόσιο, προκειμένου η πίεση αυτή να αναγκάσει την νομίμως εκλεγμένη κυβέρνηση να βρεθεί σε οικονομικό και δημοσιονομικό αδιέξοδο.
    Μόνο Απάτριδες και ΑΘΕΟΙ μπολσεβίκοι, θα μπορούσαν να εφαρμόσουν αυτή την τακτική, προκειμένου να ‘’συνυπάρξουν’’ στην ανέντιμη παραπληροφόρηση, μάζες αδύναμων οικονομικά πολιτών, ώστε με την κατάλληλη προπαγάνδα και παρότρυνση να πέσουν στην κομματική παγίδα της αντεθνικής αντιπολίτευσης αρχικά ως διαφωνούντες και τελικά ως αντιπολιτευτικά ομοφρονούντες.

    ‘’ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ’’:
    Πόσο ανθέλληνας μπορεί να είσαι, ώστε να αγωνίζεσαι συνειδητά για την καταστροφή της πατρίδας σου, το μέλλον των παιδιών σου, προκειμένου να επιτύχεις την κομματική σου πρόσκαιρη, βρόμικη και ανέντιμη κατάληψη της εξουσίας?
    **Πόσο διαφορετική θα ήταν η κατάσταση σήμερα, αν ακούγατε τη φωνή της λογικής επίκλησης του Γιώργου Παπανδρέου και τη φωνή του εθνικού κινδύνου της πατρίδας μας, αν ΒΟΗΘΟΥΣΑΤΕ να επιτύχει το πρώτο μνημόνιο, στο οποίο προσφύγαμε, ύστερα από αλόγιστη σπατάλη και κακοδιαχείριση της πενταετίας (2004-2009), και το οποίο «ΒΟΥΛΙΑΞΕ» λόγω απόκρυψης των δημοσιονομικών μεγεθών από την κυβέρνηση του άνανδρου και επαίσχυντου τυροπιτολάγνου, αφού, αντί βοήθειας και συμπαράστασης, μέχρι και σύλλογο «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ», φτιάξετε οι δύο ανέντιμοι ουλαμοί της κομματικής διαπλοκής και της προσωπικής ανεντιμότητας, ενισχυόμενοι από όλους τους..Ελληναράδες?

    **ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ,
    έλεγαν οι ορδές των φοροφυγάδων του Κολωνακίου, όταν μάθαμε ότι δήλωναν
    500 !!! ευρώ το μήνα εισόδημα, όταν τα μηνιαία έξοδα του γραφείου υπερέβαιναν κατά πολύ τις 2.000 ευρώ.

    **ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ,
    έλεγαν οι ξενοκίνητες ορδές των πολλαπλώς και ειδικώς(γρηγορόσημο) αμειβόμενων ΡΟΖ υπαλλήλων του δημοσίου και των ΔΕΚΟ. Αυτών που έβγαιναν σχεδόν στη σύνταξη, χωρίς να γνωρίζουν οι συνάδελφοι ούτε τη φάτσα τους

    ** ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ,
    Έλεγαν τέλος οι χιλιάδες παρασυρμένοι και παραπληροφορημένοι, ώστε το ποτάμι της ‘’κομματικής οργής’’ να ενισχυθεί σε ποταμό αντίδρασης και καταστροφής.

    Σήμερα, το ΙΔΙΟ ποτάμι της ψεύτικης προπαγάνδας και οργής, έγινε μπούμερανκ, εις βάρος εκείνων που το δημιούργησαν και πλησιάζει η ώρα που σύντομα θα τους οδηγήσει στους καταρράκτες της κομματικής τους διάλυσης και αποσύνθεσης.

    ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ! πουλημένη και πρόστυχη κομματική σταλινική προπαγάνδα! να μη φυτρώσει στη χώρα της δημοκρατίας και του πολιτισμού, στην πατρίδα μας.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.