Neo

Πόσοι πήγαν στις κάλπες του ΠΑΣΟΚ

Περί τους 35.000 μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ πήγαν χθες στις κάλπες που έστησε πανελλαδικά η Χαριλάου Τρικούπη, για την ανάδειξη των 2000 συνέδρων που θα λάβουν μέρος στην κορυφαία εσωκομματική διαδικασία του συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στις 5-7 Ιουνίου.

Ο αριθμός,μάλιστα, αναμένεται να αυξηθεί, καθώς μένουν ακόμα να ψηφίσουν αύριο Τρίτη, οι μετέχοντες στο συνδικαλιστικό του ιδιωτικού και του δημοσίου τομέα και στον τομέα επιστημόνων, ενώ κάλπη θα στηθεί αύριο και στην Ξάνθη, όπου δεν διεξήχθη η ψηφοφορία λόγω του ματς του Σαββάτου.

ΣτηνΧαριλάου Τρικούπη, μάλιστα, εκφράζουν ικανοποίηση από την συμμετοχή τωνπολιτών, αφενός γιατί στο νέο μητρώο είχαν εγγραφεί 27.000 μέλη, και αυτάαυξήθηκαν σημαντικά, αφετέρου γιατί σε κάθε περίπτωση εμφανίζεται ένας υπαρκτόςσκληρός πυρήνας που ενδιαφέρεται και συμμετέχει στις διαδικασίες του κόμματος.

Ταβλέμματα στρέφονται τώρα στο κατά πόσον το μητρώο θα εμπλουτιστεί περαιτέρω μετη διαδικασία εκλογής προέδρου στις 14 Ιουνίου, αν και η σύγκριση με τοπαρελθόν δεν θα έχει καμία τύχη. Υπενθυμίζεται ότι στην τελευταία αντίστοιχη ψηφοφορία το 2012, μετείχαν 220.000 μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.