MEDIA

Ανακοινώθηκε το νέο ΔΣ

Πρόεδρος της ΕΡΤ ο Διονύσης Τσακνής - Διευθύνων Σύμβουλος ο Λάμπης Ταγματάρχης

Ο Διονύσης Τσακνής αναλαμβάνει πρόεδρος στο νέο ΔΣ της ΕΡΤ και διευθύνων σύμβουλος, ο Λάμπης Ταγματάρχης.

Με βάση την προηγούμενη εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ και της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, τη γνωστική και επαγγελματική συνάφεια, τη διοικητική επάρκεια, την προσφορά στον πολιτισμό και το όραμα για τη νέα ΕΡΤ έγινε η επιλογή του προέδρου, του διευθύνοντος συμβούλου και των τριών μελών του διοικητικού συμβουλίου, όπως ανακοινώθηκε από τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά.

Το νέο Δ.Σ. αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα εντός της εβδομάδας και αμέσως μετά θα ξεκινήσει η επανένταξη των εργαζομένων στις θέσεις τους και τις δομές της ΕΡΤ, κατά τον πλέον ομαλό τρόπο, όπως και η λειτουργία των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών, καθώς και όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο.

Η πλήρης σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου θα οριστικοποιηθεί με την εκλογή δύο μελών από τους εργαζόμενους της ΕΡΤ με μυστική ψηφοφορία.

Σύμφωνα με την κυβέρνηση, η διαφανής διαδικασία επιλογής και οι ικανότητες των μελών του νέου Δ.Σ. μπορούν να εγγυηθούν μια μη κομματική, πλουραλιστική ΕΡΤ, στην υπηρεσία του λαού και όχι στην υπηρεσία μεγάλων ή και μικρότερων, συμφερόντων.

Τα ονόματα του προέδρου, του διευθύνοντος συμβούλου και των τριών μελών του διοικητικού συμβουλίου, κατόπιν αναρτήσεώς τους στη Διαύγεια είναι τα εξής: πρόεδρος του Δ.Σ.: Διονύσης Τσακνής, διευθύνων σύμβουλος: Λάμπης Ταγματάρχης, μέλη: Μιχάλης Γρηγορίου, Έλλη Παπακωνσταντίνου, Νίκος Τρανός.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.