ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μεγάλο ματς στη Μαδρίτη

Βασίλισσα vs Μεγάλης Κυρίας για μια θέση στον μεγάλο τελικό

Η Γιουβέντους που έκανε φέτος το μεγάλο της come back στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έχει στις αποσκευές της το 2-1 του Τορίνο και θα προσπαθήσει να αντέξει απόψε (21:45, ΝΕΡΙΤ) στην πίεση της Ρεάλ Μαδρίτης στο κατάμεστο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, η οποία από την πλευρά της θέλει μόνο νίκη για να προκριθεί στον τελικό και να κάνει το ανεπανάληπτο repeat.

Οι πιθανότητες πρόκρισης για τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Γιουβέντους είναι μοιρασμένες για την πρόκριση στον τελικό του Champions League στο Βερολίνο, όπου θα συναντήσουν την Μπαρτσελόνα που χθες ηττήθηκε 3-2 από την Μπάγερν Μονάχου, αλλά με το 3-0 στη Βαρκελώνη είχε το πλεονέκτημα.

Απόψε οι δύο ομάδες παίζουν στο Σ. Μπερναμπέου, με τους Ισπανούς να θέλουν διακαώς να αντιμετωπίσουν την Μπαρτσελόνα στις 6 Ιουνίου επί γερμανικού εδάφους και να κάνουν το repeat με την κατάκτηση του τροπαίου.

Οι δε Ιταλοί θέλουν να αποδείξουν σε φίλους και ...εχθρούς ότι επέστρεψαν στην κορυφή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και να αναδειχθούν πρωταθλητές Ευρώπης μετά το 2003.

Η «Βασίλισσα» μετράει 21 νίκες στα 29 παιχνίδια που έχουν δώσει στην έδρα τους απέναντι σε ιταλικούς συλλόγους. Η Μεγάλη Κυρία μετράει 33 προκρίσεις τις 41 φορές που έχει κερδίσει το πρώτο ματς σε φάση νοκ-άουτ.

Η Ρεάλ θα παραταχθεί χωρίς τον Μόντριτς και τον Κεντίρα, ενώ η Γιουβέντους δεν υπολογίζει στους Ασαμόα, Κάσερες, Μαρόνε και Ρόμουλο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.