ΕΛΛΑΔΑ

Μετά από δύο χρόνια σιγής

Αύριο το πρωί ξαναλειτουργεί ο ιστορικός σταθμός της ΕΡΑ Τρίπολης

Μετά από δύο χρόνια σιγής ο ιστορικός ραδιοσταθμός της ΕΡΑ Τρίπολης, το κρατικό ραδιόφωνο της Πελοποννήσου, όπως είχαν συνηθίσει να λένε οι Αρκάδες και όλοι οι Πελοποννήσιοι, θα εκπέμψει ξανά από τους 101, 5 στα FM.

Στις 9.00 αύριο το πρωί, που ξεκινά το τρίωρο τοπικό πρόγραμμα, θα ακουστεί ξανά το σήμα της ΕΡΑ Τρίπολης και οι γνωστές φωνές των δημοσιογράφων και παραγωγών της, θα ανοίξουν ξανά τα μικρόφωνά τους στην κοινωνία της Πελοποννήσου, ενώ από τις 6.00 το πρωί θα αναμεταδίδεται το Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

Συντονίστρια προϊσταμένη της ΕΡΑ Τρίπολης τοποθετήθηκε η δημοσιογράφος Δέσποινα Αρσένη, συνάδελφος με μακρά εμπειρία και γνώση της τοπικής επικαιρότητας.

Επίσης, αύριο από τις 6.00 το πρωί ως αργά το βράδυ, η ΕΡΑ Τρίπολης και το προσωπικό της, στην συμβολή των οδών Αλεξ. Σούτσου και Ναυπλίου στην Τρίπολη, θα έχει τις πόρτες της ανοικτές κι όσοι επιθυμούν θα μπορούν να την επισκεφθούν.

Το Κρατικό Ραδιόφωνο Τρίπολης ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 1949, από τον Σπαρτιάτη ηλεκτρονικό Φάνη Ανδριώτη, που έφτιαξε τον πρώτο πομπό. Αργότερα εντάχθηκε στους ραδιοσταθμούς των Ενόπλων Δυνάμεων και μετέπειτα στην ΕΡΑ 4, ενώ τα τελευταία χρόνια υπαγόταν στο δίκτυο των Περιφερειακών Σταθμών της Ελληνικής Ραδιοφωνίας με την επωνυμία ΕΡΑ Τρίπολης, μέχρι τον Ιούνιο του 2013, όπου η απόφαση της τότε κυβέρνησης να κλείσει την ΕΡΤ μέσα σ' ένα απόγευμα σίγησε και την ΕΡΑ Τρίπολης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.