ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Περιοριστικός όρος από τον εισαγγελέα

Έκλεισαν τα σύνορα για τρεις της Βέροιας

Ο εισαγγελέας σε συνεννόηση με τον ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη επέβαλε (περιοριστικό όρο) την ποινή απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα επιβλήθηκε σε τρεις ποδοσφαιριστές της Βέροιας, για την υπόθεση του αγώνα Ολυμπιακός - Βέροια (3-0), το 2013.

Οι ποδοσφαιριστές είναι οι Κώστας Μπάρμπας, Ηλίας Ιωάννου και Δημήτρης Αμαραντίδης οι οποίοι απολογήθηκαν σήμερα το πρωί στην Ευελπίδων για την υπόθεση του περιβόητου αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βέροια (3-0).

Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση ξεκίνησε όταν ο τότε προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, μαζί με τους ποδοσφαιριστές Νίκο Γεωργέα και Αλέξη Καλογέρη, κατέθεσαν πως ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιώργος Λαναρής, είπε στους παίκτες να χάσουν 3-0 από τους «ερυθρολεύκους» στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, όπως και τελικά συνέβη.

Αιχμές για την υπόθεση του αγώνα Ολυμπιακός-Βέροια (3-0) άφησε ο δικηγόρος του Κώστα Μπάρμπα, Ζ. Κεσσές, μετά την απολογία του πελάτη του στον ανακριτή διαφθοράς και την επιβολή του περιοριστικού όρου εξόδου από τη χώρα που του επιβλήθηκε.

«Δώσαμε εξηγήσεις σε ό,τι μας ζήτησε ο ανακριτής, απαντήσαμε σε ό,τι ερωτηθήκαμε. Ο πελάτης μου δεν έχει τίποτα να κρύψει κι ό,τι είχαμε να εισφέρουμε σε αυτή τη διαδικασία το έχουμε εισφέρει. Πιστεύουμε στο έργο του ανακριτή, που είναι ούτως ή άλλως δύσκολο», τόνισε, ενώ για τον περιοριστικό όρο είπε: «Είναι μια απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Είναι το ελάχιστο που θα μπορούσε να του επιβληθεί και δεν μας απασχολεί».

Τέλος, ανέφερε: «Ο πελάτης μου είχε υψηλή απόδοση σε εκείνο τον αγώνα. Άλλοι είναι αυτοί που πρέπει να δώσουν εξηγήσεις δυόμισι χρόνια μετά. Τα ερωτήματα είναι πάρα πολλά και είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να απαντηθούν για να δούμε τι ειπώθηκε, από ποιους και σε ποιους. Ο πελάτης μου έκανε ό,τι μπορούσε για να έχει καλή απόδοση. Όλα τα υπόλοιπα αφορούν άλλους και υπάρχει μια αντιπαράθεση που είναι σε άλλο επίπεδο».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.