Neo

«Για μία νέα αρχή» στο …Ζάππειο

Την κεντρική «προεκλογική» της συγκέντρωση, ενόψει εκλογής νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιεί αύριο Πέμπτη, στις οκτώ το βράδυ, στην Αίγλη του Ζαππείου, η Φώφη Γεννηματά.

Έχοντας σαφές προβάδισμα στους συσχετισμούς στη βάση του ΠΑΣΟΚ, η Φώφη Γεννηματά θεωρείται αδιαφιλονίκητο φαβορί για την εκλογή της στη θέση του προέδρου του κόμματος,στον βαθμό που η διαδικασία που έχει αποφασιστεί θα τηρηθεί, η εκλογή θα γίνει από τη βάση στις 14 Ιουνίου και δεν θα έχουν μεσολαβήσει νέες υποψηφιότητες.

Και μπορεί στις υποψηφιότητες να μην μπορεί να επέμβει –αλίμονο, δικαίωμα έχει οποιοδήποτε στέλεχος, στον βαθμό που θα καταθέσει τουλάχιστον 250 υπογραφές συνέδρων- το ενδεχόμενο όμως να μην τηρηθεί η διαδικασία και να επιχειρηθεί εκλογή προέδρου από το συνέδριο, δεν θα το ανεχθεί. Θα αντιδράσει. Ακόμα και αν αυτό σημαίνει …διάσπαση του πολύπαθου ήδη κόμματος, όπως λένε οι παροικούντες τη Χαριλάου Τρικούπη.

Το δεύτερο σενάριο,το απεύχεται. Εξού και στο μήνυμα-πρόσκλησή της για την αυριανή συγκέντρωσηκαλεί τον κόσμο «να δώσουν τα χέρια για μία νέα αρχή, για το ΠΑΣΟΚ, που ενώνει,για το ΠΑΣΟΚ που αλλάζει»…

Όσο για τοΖάππειο, μάλλον δεν είναι τυχαία επιλογή…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.