ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απίστευτο κι όμως... ελληνικό

Μάντζιος σε Πλατανιά: Σας καλώ στο γάμο μου!

Ο Βαγγέλης Μάντζιος αποκάλυψε τον λόγο που δεν πήγε στα Χανιά για να υπογράψει στον Πλατανιά.

Απίστευτο κι όμως... ελληνικό. Ανακοίνωση με την οποία διευκρινίζει τους λόγους για τους οποίους δεν πήγε σήμερα στα Χανιά για να υπογράψει στον Πλατανιά εξέδωσε ο Βαγγέλης Μάντζιος, ο οποίος κάλεσε την κρητική ΠΑΕ στο γάμο του!

Αφορμή στάθηκε ανακοίνωση της κρητικής ΠΑΕ που στράφηκε εναντίον του ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά η δήλωση του ποδοσφαιριστή:

«Mε έκπληξη διάβασα τη σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς. Πράγματι ενημέρωσα τον ''ενδιάμεσο'' και μάνατζερ, όπως χαρακτηρίζεται από την ΠΑΕ Πλατανιάς, πως χρειαζόμουν διορία λίγων ημερών για την υπογραφή του
συμβολαίου μου. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την τέλεση του γάμου μου και τη βάφτιση του παιδιού μου, την προσεχή Τρίτη, 16 Ιουνίου. Θεωρώ πως αυτό το αίτημα δεν αμφισβητεί τον λόγο μου και την προφορική συμφωνία μου με την ΠΑΕ.

Η καραμέλα για τον χαρακτήρα μου πρέπει να σταματήσει πια. Λάθη όντως έχω κάνει στην καριέρα μου και τα έχω πληρώσει, ενίοτε και με λάσπη όπως τώρα.
Διότι άπαντες γνωρίζουν αν κάθε καλοκαίρι κατά τη διάρκεια της 15ετούς καριέρας μου στην Ελλάδα και το εξωτερικό, περνώ από ιατρικές εξετάσεις ή όχι. Ευτυχώς, η οικογένειά μου και οι φίλοι μου γνωρίζουν ποιος είμαι και δεν χρειάζεται να δίνω μεγαλύτερη σημασία σε ανθρώπους που δεν με ξέρουν προσωπικά.

Μετά από τα παραπάνω δηλώνω ότι

1) Δυστυχώς αποδεικνύεται ότι δεν θα έπρεπε να είχα σκεφτεί την περίπτωση συμφωνίας με τον Πλατανιά, στον οποίο εύχομαι καλή επιτυχία. Άλλωστε, στην ομάδα αγωνίζονται και πολλοί φίλοι μου, δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρατώ κακία στο σύλλογο.

2) Κρήτη δεν είναι μόνο τα Χανιά. Είναι και πολλά χωριά και άλλες πόλεις. Μια απ΄ αυτές είναι και το Ηράκλειο όπου πέρασα αξέχαστες και όμορφες στιγμές. Ας ρωτήσουν και εκεί οι κύριοι της ΠΑΕ Πλατανιάς ποιος είναι ο Μάντζιος και αν κρατά τον λόγο του.

3) Το ποδόσφαιρο είναι όντως αντρικό άθλημα. Κάθε ποδοσφαιριστής το γνωρίζει πολύ καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο.

Εγώ, ο Βαγγέλης Μάντζιος, καλώ την ΠΑΕ Πλατανιάς στο γάμο μου. Τα εισιτήρια δικά μου».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.