ΕΛΛΑΔΑ

Μέσω social media το κάλεσμα

Μεγάλη διαδήλωση στο Σύνταγμα υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ

Την παραμονή της χώρα μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και το ευρώ, ζήτησαν οι πολίτες που ανταποκρίθηκαν σήμερα το απόγευμα στο κάλεσμα, που έγινε μέσω των social media, για συγκέντρωση στην Πλατεία Συντάγματος.

Κρατώντας στα χέρια τους ελληνικές σημαίες, αλλά και σημαίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και με κεντρικό σύνθημα «Μένουμε Ευρώπη» οι διαδηλωτές θέλησαν να εκφράσουν – όπως ανέφερε και το σχετικό κάλεσμα που έγινε μέσω του διαδικτύου - την ανησυχία τους για τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους.

Ο κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται περίπου στις 7:30 το απόγευμα στην Πλατεία Συντάγματος, αλλά πολύ γρήγορα μεταφέρθηκε και μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη κλείνοντας την λεωφόρο Αμαλίας. Μάλιστα αρκετοί από τους διαδηλωτές ανέβηκαν και τις σκάλες που οδηγούν στο προαύλιο της Βουλής, παραμένοντας εκεί για αρκετή ώρα.

Οι διαδηλωτές εκτός από τις σημαίες κρατούσαν και αρκετά πανό γραμμένα τόσα στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά, με συνθήματα υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ.

Το «παρών» στη σημερινή διαδήλωση έδωσαν πολλά στελέχη της ΝΔ αλλά και του Ποταμιού.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.